Vettetek már BugsLock riasztó karkötőt? Hol? (bolt, teszvesz)
Figyelt kérdés
Hatásos volt? esetleg a teszveszről vett már valaki? feléért/harmadáért adják, de elnézve az valami másolat lehet.2011. máj. 5. 12:28
1/4 anonim válasza:
Én nem vettem, de nem is vennék ilyet a másfél éves gyerekemre, mert tuti el kezdené rágcsálni. Akármilyen természetes anyag van benne, mégis csak át van itatva az a karkötő valamivel, ami aztán a bőrön keresztül felszívódhat. Főleg, ha ez tényleg valami bóvli másolat.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen. azt írja a gyártó hogy gyógynövény és nem ártalmas babára. én a bokájára tenném, de azt hiszem az aukciós oldalakról nem fogok venni inkább.
2011. máj. 5. 15:13
4/4 Brigitta04 válasza:
Szia.
Kisfiam juni 8-án született én már nyáron használtam mikor sétálni mentünk-Igaz ugy ,hogy vagy a kocsira tettem neki vagy rajtam volt.Nekünk bevált igy is!Amugy én Dm üzletben vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!