Azért keserves, nyűgös a babám, mert fogzik?

Szia!
Hát persze! Gondold el, milyen rossz lehet,hogy a fogcsíra szépen lassan, komótosan töri magát felfelé a húsban. És sajnos ez nem pikk-pakk megy, hanem hol beindul, hogy "megnyugszik", amíg át nem töri a fogínyt és ki nem bújik.
Én még emlékszem, hogy miket szenvedtem a bölcsesség fogammal, pedig felnőtt volnam, hát akkor ezek a kis manók!
Üdv!

2. vagyok
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Itt van néhány szer még fogzási fájdalom enyhítésére. Az ujjaddal próbáltad masszírozni neki? Miután az első fog kijött már én is jobban figyeltem és többet nyúlkáltam a szájában. Az enyém kifejezetten elalélt, ha az ujjam bedugtam és rághatta. Jobb volt mint bármelyik rágóka, pedig több is van neki.
Remélem segít valamelyik! Boldog babázást!

Nekünk a Dentinox gél vált be fogzásra, mi is most szenvedünk vele. Este jön rá mindig és nagyon keservesen tud sírni, az ölemben megnyugszik, de nagyon nehezen alszik el.
Remélem tudtam segíteni
Köszönöm, maszírozom neki.
A Dentinox gél vényköteles?
Rákerestem a neten, vény nélkül is kiadják!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!