2 hónapos babánál lázmérés? Minden érdekel, mert első baba és abszolút nem vagyok képben.
Én mindig digitálissal mértem, mert az csipog ha kész, a higanyost tovább kell benttartani, viszont pontosabb.
0,5 fokot kell levonni ha popsiban méred.
Én be szoktam krémezni picikét a végét, 2 hós baba lehet észre se nagyon veszi (később lesz ez problémásabb) csak a bedugásnál méltatlankodtak mindig az én gyerekeim, de volt hogy fel se vették.
A popóját szorítsd össze , mert különben nem tud mérni a lázmérő, ha túl lazán van bent.
De nem törvényszerű, hogy be fog lázasodni! Az én gyermekeim szinte sose lázasodtak be oltás után!
Borogatni kell és nem lesz gond!
2gyermekes anyuka
A jó és nagyon pontos digitális is 1 percig mér.
A baba normál testhömérséklete popsiban való mérésnél 36,5-37,5 özött van. 37,5-38,5 között van höemelkedés itt már figyelni kell, de 38,5 fölött kell lázat csillapítani.
Nekünk van fülben mérös, ami elég pontos, ezzel pikk pakk megmérem és ha 2 mérésre is 37 felettit mutat akkor popóban is megmérem.
nekünk van 1 homlokhőmérőnk (jó drága volt), de nem elég pontos sajnos. arra jó, hogy megmérjem, hogy van-e gond. ha hőemelkedést mutat, akkor mérem meg digitálissal popsijában. flexibilis!
így nagyon egyszerű, mert a homlokán akár álmában is meg tudom mérni 3 mp alatt. nem kell kicsomagolni a pelusból sem.
Nekünk flexibilis digitális hőmérőnk van. Popsiban mérem neki, észre se veszi. Eddig két otláson vagyunk túl. Rögtön ahogy hazaértünk, beborogattam neki, 2szer cseréltem, és nem volt semmi gond, még hőemelkedés se.
És igen, ha popsiban méred, fél fokot le kell vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!