Egyszerű "összekeverem, kisütöm" recept babónak?
A múltkor itt olvastam, hogy vannak olyan egyszerű receptek, amiket vacsira lehet.Nem emlékszem pontosan:búzadarát tojással kikeverni és azt kisütni, vagy lisztet, búzadarát és tojást?
Hasonló receptet tud valaki?Annyira egyhangúak a vacsoráink.(19 hónapos a babám)
nem nagy már, hogy ilyen kajákhoz?
enyém 17 hónapos és ilyenekre rá sem néz már. azt eszi amit mi, abból is a magyaros ételeket szereti, lecsó, pöri, rántott husi, stb. nagy kedvence a leves, azon belül bármi jöhet, paradicsom, borsó, husi, zöldbab, tarhonya, tojás... :)
Mindent eszik.Csak kéne valami, ami változatos.A kenyérre újabban rá sem néz.
Már én is nagy vagyok:), mégis szoktam tejbedarát enni, összekeverni tojást, lisztet, morzsát, és kisütni.
jajj nem úgy értettem :D csak az én babám már nem eszik meg ilyen pépeket, a tejbegrízt sem, remélem azért majd újra megszereti :D
van vega fasírt, nálunk az is nagyon csúszik és egyszerű. a hús helyett tököt vagy krumplit kell beletenni. nagy lyukú reszelőn lereszelve és zsemlemorzsával megszórni :)
Ne, ez jó!Köszi!Akkor ez olyasmi mint a cukkíni fasírt.
Csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!