Milyen sötétítőt használtok az autóba nyáron a baba oldalán?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 21:44
1/9 anonim válasza:
Én egy textil pelenkát szoktam az ablakba tekerni.
2/9 A kérdező kommentje:
Tavaly én is azt csináltam,de most már annyira nézeget,ritkán alszik csak autóba (23 hós),így olyan kellene ami sötétít,de kilát rajta.
2011. máj. 2. 21:49
3/9 anonim válasza:
Akkor vegyetek rá azt a tappancsot. Most hirtelen nem tudom, mi a neve... Tudod, az az árnyékolós, szúnyógháló-szerű sötétítő kifejezetten ablakra. :-)
4/9 anonim válasza:
Nekünk a két hátsó ablak le van sötétitve. Lehet kapni ilyen sötétitő fóliát, és azt még nem is büntetik! Nem jön be rajta az erős napfény, de rendesen ki lehet látni.
5/9 anonim válasza:
Nekünk verdás tappancs van rajta (amit a második válaszoló írt). Mindkét oldalon ilyen van hátul, alul-felül egy-egy öntapadó koronggal kell feltenni. Ki lehet rajta látni, de a fény csak szűrten megy át rajta kívülről, tehát nem tűz a nap a szemébe.
6/9 anonim válasza:
Nekünk a hátsó és a két hátsó oldalsó le van sötétítve. Teljesen hivatalos, kis plasztik kártyát adnak hozzá, rendszámmal, minden adattal, nem büntetik. Tavaly került Miskolcon 15-20 ezer forintba. Nagyon elégedettek vagyunk vele, nem jön be az erős napfény, a baba is kilát és még lerángatni sem tudja.:)
7/9 A kérdező kommentje:
Na ez az!!3 féle tappancsosat vettünk,már vagy leesik magától,vagy a kisfiam rángatja le!!!Lehet mi is rászánjuk magunkat a sötétítésre,az lesz a fix,és tartós.Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 3. 07:03
8/9 anonim válasza:
Szia!
Lehet kapni olyan napellenzőt is, amit felül az ablakba kell csíptetni, alul pedig tappancsos.
9/9 anonim válasza:
Mi is lefóliáztattuk a hátsó ablakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!