Esernyőre csukható sport babakocsi?
Szeretnénk venni egyet, hogy pl. elutazásnál ne a nagyot vigyük, hanem egy "szaladgálóst", ami kis helyet foglal.
Az alábbiakról van valakinek tapasztalata:
Nem szeretnénk túl drágát, de azt sem szeretnénk, ha pár használat után tönkremenne!
Vagy esetleg tudnátok jó áron, jó minőségűt ajánlani?
Minden tanácsnak örülök!!!!!
Köszi előre is!
Szia!
Nekem van egy Pierre Cardin esernyőre csukható babakocsim, amit nagyon szerettem, mert könnyű és viszonylag kicsire csukható, de nagyon keveset használtuk, mert a leányzó már nem nagyon akart megmaradni a kocsiban. Ha esetleg érdekel, írj!
Köszönöm a válaszokat! :)))
Most már ott tartok, hogy legyen lábtartója a kocsinak!
A Pierre Cardin-nak melyik fajtája van neked?
Ja, és nekem kisfiam van, tehát valami fiús vagy unisex szín jöhet csak számításba! :))))
Touragoo Oberon, tegnap vettük a Brendonban 16ezerről 12ezerre le van árazva. Lábtartós, fektethető, tárolózseb is van rajta, állítható, csukható. Feketében vettük, nagyon tetszik nekünk és jó az ára. Privát küldték e-mailen ezt a kínálatot, mert regisztrálva vagyok, íme:
Pierre Cardin-os! :)))))
Ezen az oldalon rajta van, hogy nagyjából tudjam, hogy is néz ki?
A Toragoo-s is jól néz ki, ezt még meggondoljuk, mert esernyőre csukhatósat szerettünk volna első sorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!