Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esernyőre csukható sport...

Esernyőre csukható sport babakocsi?

Figyelt kérdés

Szeretnénk venni egyet, hogy pl. elutazásnál ne a nagyot vigyük, hanem egy "szaladgálóst", ami kis helyet foglal.

Az alábbiakról van valakinek tapasztalata:

[link]

[link]

Nem szeretnénk túl drágát, de azt sem szeretnénk, ha pár használat után tönkremenne!

Vagy esetleg tudnátok jó áron, jó minőségűt ajánlani?

Minden tanácsnak örülök!!!!!

Köszi előre is!

2011. máj. 2. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekünk a 2. van amit belinkeltél. Én nagyon szeretem, könnyű összecsukni/szétnyitni, kis helyet foglal. A kisfiam imád benne aludni. Amikor jön a foga és nagyon nyűgös és semmi nem használ, bele szoktam tenni és tologatom mindig megnyugszik és általában elalszik :) Innen is tudom, hogy kényelmes neki.
2011. máj. 5. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:
a giordani free-t em nézted?5 kilo mindössze és strapabíró!vagy a cinque a nagytesoja...
2011. máj. 5. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van egy Pierre Cardin esernyőre csukható babakocsim, amit nagyon szerettem, mert könnyű és viszonylag kicsire csukható, de nagyon keveset használtuk, mert a leányzó már nem nagyon akart megmaradni a kocsiban. Ha esetleg érdekel, írj!

2011. máj. 5. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
(akkor én is leirom h a giordanim is csak áll a sarokban...:))
2011. máj. 5. 09:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)))

Most már ott tartok, hogy legyen lábtartója a kocsinak!

A Pierre Cardin-nak melyik fajtája van neked?

Ja, és nekem kisfiam van, tehát valami fiús vagy unisex szín jöhet csak számításba! :))))

2011. máj. 5. 11:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Touragoo Oberon, tegnap vettük a Brendonban 16ezerről 12ezerre le van árazva. Lábtartós, fektethető, tárolózseb is van rajta, állítható, csukható. Feketében vettük, nagyon tetszik nekünk és jó az ára. Privát küldték e-mailen ezt a kínálatot, mert regisztrálva vagyok, íme:

[link]

2011. máj. 5. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Hali! A Pierre Cardin-os vagyok:))) A pontos számra így nem emlékszem, de kinézetre szinte pont olyan, mint az első linked. A színe fekete-narancs, nekem a kislányom használta, de sztem fiúnak is jó. És van lábtartója:) Meg esővédő és lábzsák hozzá.
2011. máj. 5. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
12:01 vagyok - a linkelt oldalon görgess lejjebb!
2011. máj. 5. 13:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Pierre Cardin-os! :)))))

Ezen az oldalon rajta van, hogy nagyjából tudjam, hogy is néz ki?

[link]

A Toragoo-s is jól néz ki, ezt még meggondoljuk, mert esernyőre csukhatósat szerettünk volna első sorban...

2011. máj. 5. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen innen rendeltem, úgy emlékszem, a PS 630-as vagy 637-es.
2011. máj. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!