Mennyi pelus elég 15 hónapos gyereketeknek?
miért kellene orvoshoz fordulni? inkább pelenkát kellene cserélni. nekem lányom van, de amióta 4-es pelenka kell, áttértünk a liberóra, mert a pampers átázik. sokan panaszkodnak is rá, jó pár évvel ezelőtt sokkal jobbak voltak a pampers pelenkák.
4-5 pelenka biztos elfogy egy nap, sőt több is, mert a lányom jól bevált szokása, hogy miután kap tiszta pelust, kakil. ez előfordulhat egy nap többször is.
ő is 15 hós. emellett ha lefektetem délben, vagy több órára elmegyünk valahová mindig tisztába rakom mégha előtte 2 órával előttem tettem tisztába.
szóval szerintem nem sok ez a pelenka mennyiség.
szintén napi 4-5 pelenka
1 felkelés után
1 déli alvás előtt
1 alvás után
1 estére
a kaki is pont úgy van,hogy ritkán kakil tisztába,mindig ugyanakkor szokott,így megvárom és utána teszem tisztába.
ez akárhogy számolom 120 db vagy még több egy hónapban,így még több,mint a tiétek.
19 hónapos a fiam,eddig liberót vettem,de múlt hónapban áttértem a pampersre,mert a libero nagyon drága lett.
Nálunk átlag 6 pelenka fogyott el egy nap, mikor ilyen idős volt.
Én is hallottam már, hogy van, akinél csak 2-3 pelenka fogy egy nap, és ha nem nagyon pisis visszaadja rá a pelust. Hát...
Nálunk 3-4 pelus fogy általában, éjszakával együtt (akkor 1 pelus megy el, estétől reggelig)
Egy hét múlva lesz 15 hónapos a fiam, és mi is Pamperst használunk! Ő nem egy nagy ivó, tehát nem is pisil olyan nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!