Melyik pelus hasonlít legjobban a Huggies-ra?
Külföldön élünk, folyamatosan Huggiest használunk, mert a többi nem jött be és már elment a kedvem a kísérletezgetéstől. Annyi a különbség, hogy itt a Huggies nem sokkal drágább, mint a többi pelus, sőt, általában nagy tételben veszem és így annyiba kerül, mint a saját márkás pelusok.
Viszont most megyünk a nagyikhoz másfél hónapra és úgy tudom, hogy otthon nem éppen olcsó a Huggies pelus, lehet, hogy kipróbálnék másikat. Szerintetek melyik lehet még ugyanolyan jó?
Jelenleg 8 kg a fiam, négyes méretet használunk.
Szia!
Sztm a rossmann-os hasonlít rá, annak is gumis a dereka, meg az oldala, nekünk bevált.
Szia!
Én is Huggies-t használtam, amíg nem sikerült egy egész nagycsomag selejteset venni, azóta Liberót veszek, és majdnem ugyanolyan.
Koszonom a valaszokat!
Es a Libero milyen arban van nagyobb kiszerelesben? Vadaszni kell az akciokra, vagy konnyen belefuthatok jo aron? A Huggies ott mennyivel dragabb?
Szia!
A Liberot legutóbb 3800ért láttam.
Huggiest még akciósan vettem decemberben, akkor volt 3ezer.
A rossmannos Babydream árban és minőségben a legjobb.
2200, és a dereka hátul is és oldal is gumis, mint a Huggiesé, csak jóval több pisit tud magába szívni. Mi ezt használjuk. Nekem 9 kiló a kisfiam, és a Maxit használjuk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!