Hány hónapos kortól tettétek bele a babátokat az etetőszékbe? 4 hónapos a lányom az etetőszék dönthető.
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 23:49
1/5 ltimea válasza:
Voltatok csipőultrahangon? Ha a doktor azt mondja, hogy ülhet a pici, akkor már az etetőszékbe is teheted, de addig ne! Ne kockáztass. Különben a babát 6 hónapos kora előtt nem szabad ültetni, mert később problémák merülhetnek fel akár a járás kapcsán is.
Én személy szerint nem ajánlom hogy ültesd. Két gyermekes anya.
2/5 anonim válasza:
mi most vagyunk 6 hósak. nagyon szépen felül ha egy picit segítek neki, és egy ideig ül is egyedül. nem nagyon hagyom neki még, mert a kúszás-mászás nem megy, tanulja csak meg szépen sorban. Én megpróbáltam, hogy beleültünk. ha eldöntöttem kicsit, mindenáron fel akart ülni benne, és nem a kajálásra figyelt. ha feljebb állítottam, akkor pedig nem bírt ki annyit ülve, hogy normálisan együnk. így eltettem az etetőszéket egyelőre, az autósülésébe szoktam beletenni, és abban etetem.
3/5 anonim válasza:
6 hós a lányom, és még nem ül stabilan, ezért én is az autós hordozószékében etetem egyenlőre.
4/5 anonim válasza:
Mi 7-8 hónapos korától etetjük a székben,mióta egyedül fel tud ülni.Igy is sok minden eltereli a figyelmét az evésről.pl:etetőszék öve,mert azt olyan jó rágni:)
5/5 anonim válasza:
Még kicsi ehhez:) kicsit még várj vele. Terhelődik a gerince az üléstől, nehogy később gond legyen! Ha már egyedül ül, akkor okés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!