2 hét múlva 1 éves lesz a babám, mikor vezethetem be neki a tejet, és milyen tejet javasoltok? Kakaót is lehet adni?
kakaót még ne adj szerintem.
tejből házi tej jobb, de csak hígítva (fele-fele). nem hiszem, hogy attól többet aludna. próbáltál laktató vacsit adni neki? mondjuk zabkását gyümölccsel?
Nekem addig kelt a fiam éjszaka míg cicizett, 3 hete hagyta el, fiam 3 hét múlva lesz 1 éves:-) Mióta nem cicizik, azóta este fél 8-alszik reggel 6 ig, akkor kap tápit, és alszik 8 ig. Bocsi, hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam, csak én is mindig reménykedtem dolgokba, hogy attól majd tuti aludni fog többet, és nem kel éjjel.
Én "igazi" tejet csak 1,5 éves kortol tervezem.
Ugyanebben a cipőben járok, csak az én babám 2 hete múlt egyéves. :) Ő is kétszer ébred éjjelente szopizni, ezen kívül alváshoz kell neki, de ma hónapok óta először cici nélkül aludt el! (Bocs, ezt muszáj volt megosztanom. :))
Kérdésedre válaszolva, nekem az orvos azt mondta, amíg szopizik, ne adjak neki tejet, legfeljebb főzéshez használjak, a kakaót pedig pláne felejtsem el. Legjobb ha Te is megkérdezed az orvost vagy a védőnőt, még az is lehet, hogy mást javasolnak.
Egyébként pár hete fel is tettem erről egy kérdést, ott a legtöbb anyuka azt mondta, a szopis gyereke nem is hajlandó meginni a tehéntejet. :S
Én 2 évesen vezette csak be, mellet még cicizik is.
Semmiképpen ne gonold azt, hogy át fogja aludni az éjzsakét, a kettőnek nincs egymáshoz köze!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!