Tegnap éjszaka más babája sem aludt el?
Az én 10 hetes fiam semmit NEM ALUDT az éjszaka!
Szó szerint!
Fürdés fél 8 körül, majd szopi, de az elalvás már nem ment, szinte csak sírt és sírt...
Hajnal 1.-kor aludt kb. 30 percet, majd újra felkelt, és legközelebb csak 5.-kor aludt be, mellettem a kanapén a szobájába!!!
2x fosizott is, nem tudom, lehet, hogy a hasa fájt, bár azt annyira nem hiszem, vagy talán jön a foga??
5.-től aludt 3/4 8.-ig akkor cicizett, majd vissza tettem a kiságyba.
Hulla vagyok, iszonyat fáradt, álmos, fáj a fejem, a derekam, hátam, sokat volt kézbe, még ott sem nagyon nyugodott meg.
Sokszor még a cicit sem fogadta el, illetve volt olyan pár perce, amikor úgy vigyorgott, gagyarászott, dumált, mintha már reggel lenne, pedig hajnali 3 óra volt!!
Szóval egy zombi vagyok most. :-))

szia! 5 hónapos fiam tegnap fél éjfélig föl volt, ha ölbe vettem viháncolt, ha le akartam rakni sírt...
ja, ma egész nap összesen 1 órát aludt és most is 20 percenként felsír. nem tudom mi van, vagy front, vagy a foga... :(
remélem ma már jobban telik az éjszakátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!