Szerettek bababizományiba/turiba járni és onnan venni pl. a babaruhákat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 22:37
1/7 anonim válasza:
Szeretek! A babák nem nagyon tudják leamortizálni a ruhákat, olyan gyorsan kinövik.
2/7 anonim válasza:
igen,kimosom és fehéritem ahogy én akarom,a lényeg hogy jo állapotban ,van s tiszta.
3/7 anonim válasza:
Olyan ruhákat vettem már bababizományiban,ami teljesen új volt.Néha ki lehet fogni.Udvarra homokozni,játszani 250Ft-ért vettem neki melegítőt,és így nem tesszük tönkre az újakat,amit esetleg nem kevés pénzért vesz az ember.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is olyan édes ruhákat vettem 500-700 forintért, ami a boltban lenne 3-4 ezer.
5000,-t vettem egy szatyornyi ruhát (2 ruha(1 kord, 1 pamut), 2 kantáros (1 kord, 1 farmer), 1 széldzsekit, 2 plüss kardigánt.
Nem vagy alig használtak és sokkal édesebbek, mint a tucat ruhák a boltokban. De azért ott is szoktam neki venni, de már ritkán. Sok ruhája van, már a nyárra is vettem neki édes felsőket és rövid nadrágot is.
2011. ápr. 29. 23:39
5/7 anonim válasza:
Turiban vettem a fiam összes ruháját és tovább tudtam adni is mindegyiket a barátnőimnek. Természetesen csak jó minőséget veszek. Nem állunk rosszul, de drágállok 7000 ft-ot kifizetni egy nadrág-póló együttesért, kiskabátért, stb.
6/7 anonim válasza:
Én a budapesti évi kétszeri Börzét látogatom 13 éve. 5-6 éves korig remekül be lehet vásárolni a gyereknek, de nagyobbaknak is találsz mindig valami klassz cuccot. Az idén tavaszi Börzén 20000 Ft-ot költöttem el, ebből megvettem a pocaklakóm cuccait 68-asig, és a 20 hónaposomnak őszig minden ruhát. 100-200 volt a bodyk, rugik darabja, és mind nagyon szép cucc.
7/7 anonim válasza:
máshova nem is megyünk drága tezsvíröm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!