Merjem betenni az újonnan vett 6 részes bébi ágyneműgarnitúrát a mosógépbe?
Figyelt kérdés
Fehér és narancssárga színösszeállítás. Jó minőség, magyar termék. De aggódok, hogy a össszefogja a fehér rész a n.sárga.
Az útmutató nem tiltja a mosógépet.
Ti hogyan oldottátok meg ezt?
2009. márc. 7. 12:31
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha van kispárnája, akkor azt áztasd be olyan hőfokú vízbe, amin mosnád a gépben és azzal a mosószerrel mosd ki, amit a gépben is használsz. Így le tudod tesztelni, hogy fog-e. De szerintem nem lesz vele gond.
2/3 anonim válasza:
Állítsd 0 fokra, vagyis kapcsold ki a hőfokot és hideg vízzel tuti nem lesz baja. Majd ha átvészelte, akkor mehet 30 fokon is tuti. Legalábbis nekem ez bevált és nem lett baja, rózsaszín fehér összeállítás.
3/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy fogni fog, én szerintem gondolkodás nélkül beletenném a gépbe. Ha nagyon óvatos vagy akkor a legkiesebb részét áztasd be egy kis vízbe, abból általában már látni lehet ha valami fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!