Milyen tápszert vagy tejitalt vegyek, ami tényleg finom?
Tápszereknek mindegyiknek ugyan olyan izüknek kell lenni, mert az összes márkának ugyan abból kell hogy készítse a tápszert. A start megegyezik az anyatej összetételével, a többi meg csak erösebb.
de tejital biztos van sok, de azt 1 év alatt nem adnám, föleg hogy tuti tele cukorral.
Szerintem is büdös a Bebivita, de az én kisfiam is azt imádja! (Bár szerintem a tej is büdös...)
Egy előző hozzászóláshoz reagálnék: a tejitalban is pontosan annyi cukor van, mint a tápszerben.
Babylove 3-as tápszer (mindjuk ez nem igazán tejital)nem annyira édes, a Milupa és Mildibé tejitalok eléggé édesek.
Humana is finom.
A Bebivita 4-es olyan fura ízű, az írás szerint vaniliás, nem tudom.
Én mindig váltgattam, melyik volt akciós éppen, héna vettem DM-est, de abból, hogy íze legyen több kellett bele.
8 hónapos koráig kapott Ha-st. Utána a gyerekorvos "engedélyezte" a váltást.
Ma beszéltem vele, elmondtam, hogy mi a helyzet. Azt tanácsolta, hogy 1 hónapig hagyjam el a tápszert és csak egyéb tejterméket kapjon. (Hát nem tudom, én azért próbálkoznék, ha legalább alkalmanként megiszik 1-1 dl-t, már az is valami. Egyébként is keveset iszik, szóval a folyadékbevitel miatt is fontos lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!