Magas a lábfeje kisfiamnak milyen fajta cipőt keressek?
ha magas a lábfeje mindenképpen olyat vegyél ha szandál ha cipő vagy csizma, ha állítható a fejénél is, tehát fűzős vagy tépőzáras. egyébként próbáld fel neki, mert én két cipőt vettem meg úgy, hogy nem ment bele a lányom lába a cipő lábfeje miatt.
az a szandál se jó, aminek a zárt orrát a bokánál lévő tépőzár vagy csat pántját egy "nyelv" köti össze...remélem érthető, amit írtam...mert a magas lábfejébe szó szerint belevág a cipő feje.
erre gondoltam, ez pl. nem jó:
ilyen fazonú meg jó lehet, mert állítható a feje is, bár nem zárt az orra, de persze olyat is lehet kapni, csak az állíthatóság miatt mutatom:
szerintem amíg önállóan nem megy, nem szabad "komolyabb" cipőt venni neki, jók a puhatalpúak, illetve otthon inkább 2 zoknit adj rá, legyen inkább mezítláb elég sokat. gondolom az utcán még nem megy, így nincs szüksége még igazi cipőre...szerintem
Az én lányomnak is magas a lábfeje, csak a Siesta ment rá rendesen. Pedig nem akartam Siestát venni. :-(
Ez lett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!