Miert nem iszik a babam cumisuvegbol?
szopik meg..ha itatnek vele valamit nem fogadja el ,ragcsalja a cumit,,
kamilla teat akartam adni neki mert picit megfogta a szekletet az alma,de nem akarta elfogadni..probaltam mar poharbol felsikerrel..maradt a kanalazas..mi tegyek?
Szia! Nem kell cumisüveg a babának, nagy lyukkal meg pláne nem, ha rákap, leszokik a ciciről.
A lányom 7 hós múlt, már egyre szebben iszik pohárból, amúgy még mindig elsősorban cicizik. Teljesen jó a kanalas módszer, időnként tanítgathatod pohárból, nem kell a cumisüveg.:-)
Szia!Nekem is ugyanez a problémám a kisfiammal,én kanállal próbálkozom,meg persze pohárral,de azt is csak rágná.Csőrös pohárral is kipróbáltam eddig nem igazán vált be.Amint a szájába jut a folyadék-legyen az bármi-nem nyeli le,mind a ruhára megy!De nem adom fel.!Előbb-utóbb csak rájön,hogy kell inni!Én még szoptatok,de szeretném ha valamivel több folyadékot inna,mivel most még egy kicsit beteg is,s kéne a folyadék.
Nincs más...Próbálkozás,kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!