Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tortarecept fiam első szülinap...

Tortarecept fiam első szülinapjára?

Figyelt kérdés

Hétvégén van a fiam első szülinapja!:)

Milyen tortát süssek neki amit bátran megehet??Esetleg receptek, vagy linkelnétek?Ti milyen tortát sütöttetek?

2011. ápr. 28. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én kislányom még csak 6,5 hós, de a szülinapjára lehet hogy ilyet fogok neki sütni. :) [link]
2011. ápr. 28. 15:37
 2/4 Adnil25 ***** válasza:
Szia. Én joghurttortát csináltam itthon. A mamánál meg sima piskóta lapok közé kentem csokipudingot és banánt tettem még rá. A tetejét is pudinggal kentem és egy marcipán figurát tettem rá.
2011. ápr. 28. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Első szülinapos korú gyerek gyakorlatilag már szinte bármit ehet, mármint ami egy sütihez szükséges, esetleg tojás nélküli tésztával ha azt még nem evett. Tölteléknek valami joghurtos biztos finom illetve én túrókrémeset fogok neki csinálni, a túrót imádja és azt már tuti ehet.

Pl. itt is van egy túrótorta:

[link]

2011. ápr. 28. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ez is fincsi torta lehet :) [link]
2011. ápr. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!