Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kislányom 3 óránként...

1 éves kislányom 3 óránként eszik. Baj?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 3-4 óránként eszik!!Szerintem egyáltalán nem baj? Hányszor eszik 1 nap?és mit?
2011. ápr. 28. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Reggel-este tapszert, tizoraira gyumolcsot, vajas kenyeret, korozottet ilyesmit, delben fozeleket, levest, uzsonnara olyasmit mint tizoraira. De ma vki csodalkozott hogy meg mindig 3 orankent eszik, Azert kerdeztem.
2011. ápr. 28. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem! Az én 1 évesem általában így eszik:

1. 06:00 tápszer

2. 09:00 reggeli (joghurt, valamilyen kenyér, stb.)

3. 12:00 amit főzök, de általában valamilyen főzelék

4. 16:00 megint csak főtt kaja, vagy ha nem csúszik, akkor valamilyen kenyér

5. ez nem minősül étkezésnek, de olyan 18:00 körül nasizni szokott bulátát, vagy valami sós péksütit, pogácsát

6. 20:00 tápszer

Általában így eszik +- fél óra.

2011. ápr. 28. 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor allapitsuk meg, hogy aggodalomra semmi ok:) Egeszseget neked es az egyevesednek:)
2011. ápr. 28. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!!

Nekem is majdnem ugyan az az étrendje mint a te babádnak, csak tápi helyett szopi..:))

2011. ápr. 28. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jobban belegondoltok, a bölcsiben, oviban, iskolában is kb 3 óránként kapnak enni a gyerekek. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, majd vacsora. Sőt, még felnőtt korra is azt javasolják, hogy napi 5 étkezés az egészséges.

Szerintem inkább az lenne a baj, ha ritkábban enne a kislányod.

2011. ápr. 28. 17:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megbeszeltuk:)szep napot!
2011. ápr. 29. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!