Ez a cipő jó lenne a babának első lépés cipőnek?
Esetleg van valakinek a gyerekének ilyen cipője? [link]
Ezt néztem ki, de nem tudom, hogy merjem-e megvenni. Nekem nagyon tetszik, csak vajon nem fog lekopni nagyon az orra? 11 hónapos kisfiamnak lenne.
Kb. 2 hónapig lesz jó, úgy készülj.
A Siestával az a baj, hogy merev a talpa. Első cipőcskének az a jó, ami fogja a bokát (ez a legfontosabb az ortopéd doki és a védőnő szerint is) és nem árt, ha hajlékony a talpa. Betét pedig nem kell bele.
Egyébként kifejezetten "első lépés cipő"-t 6000.-körül láttam a brendonban, de mi inkább szandált vettünk, eleinte úgyis csak a lakásban totyogott.
[link] ez pl majdnem feleannyiba kerül, és ugyanolyan mint a siesta.
Inkább nézzétek meg a puha első lépés cipőcskéket szerintem, kinti sétához meg lég egy olcsóbb, de dögös cipőcske. De tényleg figyelj a méretre és az árra, mert persze JÓ cipő kell, de pár hétig lesz csak jó, és olcsóbban is lehet jót venmni. Évente 4-12000.-Ft nem semmi összeg ciprőre + ha pótcipőt/szandálsz is akarsz majd...
Szóval nem piszkálni akarlak, csak jó tanács :)
Én ezt nézegettem és többen ajánlották már:
OFF, 1000 bocs!
Hol veszitek az Asso cipőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!