Zadarban voltatok babával kirándulni? Hol szálltatok meg, jó hely?
Köszi szépen!!
Ekkora szemétséget a turistákkal szemben!!Ráadásul a gurul ide oda is tologathatja akárki!!Lehet hogy amikor odaálltatok még ott sem volt.Meg is büntettek?Egyébként hol szálltatok meg?
A penzert nem kapsz minoseget. Rohadtul draga minden... 1-2 normalis etterem van. Nincs semmi nezni valo, csak apartman apartman hatan. A Balaton 1000x kulturaltabb, barmerre is mesz. De ez a Virre vonatkozik. Zadar valoban szep.
Mellekes meg, de a kisfiamat 1. nap megcsipte egy meduza, 1 napig uvoltott. A heg 1 ev utan is ott van a laban.
En Horvatorszagba tobbet nem megyek... Nekem nem jott be. Elotte Bulgariaban voltunk. Nem draga, pedig 4* szallodaban voltunk a homokos part mellett. Gyerekkel idealisabb sokkal. Kulturalt, minoseget kapsz a penzedert.
Értem.Köszi hogy leirtad. Ott vannak meduzák???????
Egyébként megoldodott azota a dolog,idén maradunk a Velencei-tónál,jövőre pedig vagy Bulgária,vagy Zadar. Ti Bulgáriába repülővel mentetek?
Mi autoval voltunk Bulgariaban. Gyerekkel igy egyszerubb volt (akkor volt 11 honapos), 1 karton bebikaja, babaviz, babakocsi... Repulon nehez lett volna mindent elvinni.
Nekunk Bulgaria (Sunny Beach, Burgas kornyeke) kerult annyiba 4* szallodaban felpanzioval, mint Horvatorszag apartmanban(mindegyik 1-1 het volt). Horvatorszagban 1 foetkezes itallal 2+1 fore min. 8-10 ezer Ft (kb talponallo szinvonal, nem minosegi kaja).
Tavaly volt meduza. Szegeny kisfiamnak terdtol lefele ratapadt a labara, egeszen a bokajaig. Pokhalo szeruen osszemarta. Nagyon beduzzadt a laba. Mikor szedtem le rola, ahogy szakadt szet a meduza osszecsipkedett engem is (hasam, kezem), illetve a kisfiam arcat is.
Par het utan kezdett el varasodni, akkor nagyon viszketett neki. A melyebb reszeken verzett. Senkinek nem kivanom...
Ja, es telen erzekeny volt a csipes helye - mintha trauma erte volna a feluletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!