Sos! Babám pelusában furcsa dolgot találtam. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ebéd közben bekakált elég hígat,de nem is ez volt a gond.Hanem az,hogy tele volt sötét kis szálakkal és nem tudom,hogy mitől.Tegnap ebédre sütőtököt evett csirkehússal,majd uzsonnára tejberizspépet és reszeltem bele egy fél banánt.Ma reggel kakált,de az nem volt olyan,ebédig 2x evett tápszert,majd ebédre vegyes zöldséget.2011. ápr. 27. 17:21
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy válaszoltatok,tehát akkor a babán miatt volt ilyen a babám SZÉKLETE:-)))
Komolyan,megnyugodtam,a negatív,idióta válaszokat pedig lepontoztam és mehetnek a levesbe.
2011. ápr. 27. 19:03
12/17 anonim válasza:
hát,lányok...hogy itt mik vannak????!!!!
ez a ,,székelt,,duma nem semmi...el tudom képzelni,mikor ezt mondja valakinek a babájáról(már,ha egyáltalán van neki)én tuti kiröhögném:)))
bocsi az offért
14/17 anonim válasza:
Néha idegesítő, de most kifejezetten jót nevettem néhány hozzászóláson. Hogy miken tudnak emberek fennakadni...
15/17 anonim válasza:
Kérdező, kívánok neked és a babucidnak jó kakálást az elkövetkező évekre! Csak aztán nehogy a te kakádban is banánevésre utaló jelek legyenek.
16/17 anonim válasza:
Utolso: te meg menj mar szekelni mert nagyon erolkodsz, nehogy baleset tortenjen....XD
Komolyan egyesek mindenbe belekotnek...
17/17 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge nem veszi magára!De menjetek a francba.Feltettem egy kérdést,mert aggódtam mivel első babás Anyuka vagyok és még nem tapasztaltam ilyet.Szeretem ezt az oldalt,vagyis szerettem eddig,mert már kezd ez is tele lenni rosszindulatú,tahó emberekkel,akik persze név nélkül ilyen sötétek.
2011. ápr. 28. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!