Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel tudok segíteni a babámna...

Mivel tudok segíteni a babámnak, hogy tudjon kakilni? Van valami természetes hashajtó amit ha én eszem neki használ esetleg?

Figyelt kérdés

8 hetes anyatejes lányunk szinte folyamatosan erőlködik 2 napja, kaki meg sehol.

Szélcső nem segít, pedig máskor használt.

2011. ápr. 27. 10:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem szólt le senki. De a kamillatea cukrosan hashajtó, cukor nélkül meg szárítja a beleket (cukrosan is, de úgy csak hosszútávon)!!!

De azt csinálsz, amit akarsz.

2011. ápr. 27. 23:08
 12/17 A kérdező kommentje:
nem adok neki egyenlőre , tudom hogy cukor nélkül nem hajt
2011. ápr. 28. 09:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Mennyit adjak neki a kamillateából?

nem árthat neki?

2011. ápr. 29. 10:27
 14/17 anonim ***** válasza:
nem árt neki ha nem mindíg adod, csak alkalmanként, de volt olyan válaszoló is aki hetekig azt itatta babával, és áll nem volt gond. Én írtam hogy 10 ml nyugodtan, de látod rajta ha elég, 2 dl vízben 5 percig szoktam áztatni, és ha langyos akkor adom neki kajcsi előtt min 30 percel
2011. ápr. 29. 11:00
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi, adtam neki, remélem használ!

alig akarta elengedni úgy ízlett neki:)

2011. ápr. 29. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne nevess ki, de nálunk a hohes-c multivitamin vált be. Egy dobozzal elkortyolgattam a nap folyamán, és mindig hatott!

Szegény kisfiam is nagyon tudott szenvedni. Esetleg próbáld meg a melegített magpárnát, az nálunk nagyon bejött.

2011. ápr. 29. 19:11
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

A kamilla nem hatott, lehet más a gond, mert időközben beteg lettem.

2011. máj. 2. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!