Mi baja lehet 7 hetes kislányomnak, ha sima forralatlan csapvízből készítettem neki csipkebogyóteát? Most olvastam, hogy nekik minden esetben forralni kell a vizet, és én csak simán beáztattam a bogyókat csapvízbe. Már négyszer ivott belőle.
aki lepontozott, az elmeséli, hogy miért tette??? köszi
1. voltam
nem törvényszerű, hogy beteg lesz, de hasmenés és ilyesmi nincs kizárva. figyelgesd pár napig, h nincs -e vele vmi baj. lehet, h lesz, lehet, h nem. ezt így nem lehet tudni. függ a víztől, ami nálatok van, a baba szervezetétől, stb...
(1.)
Biztos nem véletlenül mondják a kismamáknak sem,hogy ne igyanak csapvizet!
Legalábbis velem aláirattatak 1 papírt,hogy tudomásul veszem ezt a közleményt.
Gyomor és bélhurut,éles,görcsös hasi fájdalom,hányás,hasmenés...
1 éves koráig még a palackozott vizet is forraltan ajánlják,de ha még azt használod forralatalnul az is jobb,mint a csapvíz!
7 hetes babának nem kellene csipkebogyóteát adni,majd 3-4 hónapos korától,inkább kamillát v.édesköményt.(Mecsek tea)
Én a csipkebogyót beáztattam,leszűrtem,felforraltam és visszahűtve adtam 4 hós kortól.
Ne kockáztasd a babád egészségét.
Normaflore-t adj neki ha van napi 1-et 3-4 napon keresztül.
A doktor néni nem ajánlotta,hogy vegyél Cebion cseppet?
Adhatsz neki Béres cseppet is+C-vitaminként a Cebion cseppet!
Vény nélkül megkapod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!