Egy 5 hónapos babánál az éjszakai evés valóban csak megszokás lenne?
Mióta szenvedünk a fogzással kétszer is felkle enni. Este fél9kor elalszik, 1 illetve 5körül kel fel enni. Rosszul gondolom,hogy megszokás lenne???
Mert eszik rendesen, nemcsak nyammog a cicin?? Kipróbáltam,hogy vizet adok neki, de a második korty után rájött,hogy nem tejcsi és jött a hatalmas sírás, így marad a szopizás..
szia
sajnos az én babám nem szopizott fejtem a tejet 5 hósig.
utána csak tápszerezünk és hozzátáplálás kezdődött..
de 5 hósan már réges rég nem evett éjjelenként.
én úgy gondolom hogyha egy baba lefekvés előtt jól lakik
akkor már nem kel fel éjjel se hajnalban sem enni..
elég a tejed?.
lehet már kevés is neki, bár ezt nem tudom ezt te tudod !
de a fogzás miatti éjjeli felkelésre se szükséges etetés
adj neki teát. cukor nélkülit a vizet általában nem isszák meg .. tapasztalat
én is így csináltam.
és mellesleg azt mondták nekem hogy
összezavarjuk a babát azzal ha vizet is adsz neki cumisüvegből ( kapja ? )
az anyatej úgy van hogy ha szomjas az elejét kiszívja és kész ha éhes akkor többet eszik.
nem muszáj vizet adni inkább tea és csucsuka tovább.
hát bocsi ez hosszúra nyúlt nem tudtam sokat segíteni..
Szerintem beszélj a védőnötökkel.
ő biztosan segít majd.
fogzásra kend be a kis injét dentinoxal vagy
kicsi nurofennel jót tesz elvileg :)
13 hós baba anyukája
8 hónapos kor után mondják a szakemberek is, hogy megszoksából ébred enni a gyerek. Hát, ahogy itt olvasgatom, vagyunk egy páran, akinek bőven 8 hónapos kora után is evett még éjjel a gyereke megszokásból, teljes adagot, pedig rendesen evett nap közben is. :-)
Ha nem akarsz neki enni adni ne adj, ha meg szerinted éhes, aztán alszik is tovább, mikor evett, akkor nem mindegy, mit mondunk itt neked?! Adj neki enni és aludjatok jól, legalább te is pihensz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!