Hogyan tudnám a szörcsögését megszüntetni?
Szerintem jól csinálod. A gyakori orrszíváson kívül nem nagyon tudsz mit csinálni vele sajnos:S Egy picit várni kell a szívással miután befújtad neki, hogy fel oldja a váladékot.
Ha nem használ akkor szaladj le a patikába (a neten lakóhely szerint meg tudod nézni melyik most az ügyeletes) és vegyél 0.1-es Nasivin orrcseppet. Az én kisfiam is csak az használt, sokszor a Stérimár nem sokat ért.
Szia!
Az én 5hónapos fiam is szörcsögött,egy hete.Sok váladékot volt az orrában.Sterimárral oldottuk,utána orr porszívóval szívtuk ki.Mivel,csak nem csökkent,beszéltem a dokival,aki a Nasivin cseppet ajánlotta.Valamint szólt,ha 5nap múlva nincs változás menjek le a gyerekkel hozzá,és megnézi.5nap múlva le kellett menjünk,mert még mindig sok volt a váladék.A doki megnézte a gyereket,tiszta a tüdeje,és a torka is.Azt mondta,hogy a fogzás miatt van,ennyi váladék a noziban,és ezért hallom szörcsögni.De mindnek előtt,az alapos váladék eltávolításon van a hangsúly!A pici fiamnak már nem kell porszívózni az orrát.Míg kellett neki,addig én 3óránként porszívóztam az orrát,vagy ha kellet sűrűben,és naponta 3szor,cseppentettünk az orrába 1-1 cseppet,a Nasivinből.
Az unokanővérem 4hónapos kisfia viszont megvolt fázva,neki Cebion cseppet ajánlott a védőnő.Neki ez használt.Erre viszont,szerintem a gyerekorvosodnál kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!