Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én látom rosszul? Ahány...

Én látom rosszul? Ahány védőnő, gyerekorvos, annyi vélemény.

Figyelt kérdés
Ilyen kérdésekben: mivel fűszerezzünk,mikortól tápláljunk hozzá,felhúzzuk-e a kisfiuk kukiján a bőrt stb. Még orvosok között is megoszlanak a vélemények. Lepontozzuk a másikat,holott lehet ő csak azt irta,amit neki mondtak. Nem értem, a XXI. században nem lehet tudni az orvosoknak,hogy akkor mi is a jó?
2009. márc. 5. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól látod a helyzetet.A legnagyobb probléma,hogy a legtöbb orvos nem jár továbbképzésekre,ahol az új dolgokat elmondják.Pedig kötelező lenne eljárniuk,vagy ha el is megy nem érdekli,hogy mit mondanak.Tisztelet a kivételnek!Szerencsére nekünk olyan dokinénink van aki fejlődik a korral.Épp tegnap voltunk tanácsadáson ahol helyettesítő doki volt,és ő felszakította a 9 hós fiam fütyijén a bőrt,ami vérzett.A saját orvosunk ezt nem csinálta volna meg.Ahány orvos annyiféle vélemény,javaslat.
2009. márc. 5. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van. 3 orvos 3 félét mondott nekünk, és persze mind ellentmondott egymásnak.Kérdezed a védőnőt az meg mondja a negyediket, de talán vele megyek a legtöbbre. Na mos légy okos.

Én nekem akkora csalódást okoztak a gyermekorvosok. Például amikor megszületett tudták hogy be fog sárgulni, mert nagyon összetört az arca és Rh összeférhetetlenek is voltunk. Szóltak is hogy tovább bent leszünk. Én nyugodt voltam még a 3. nap reggelén közölték hogyha nem megy le a bilirubin szint vércsere lesz. Én azt hittem nekimegyek az orvosnak. Szerencsére nem került rá sor de azt nem kívánom senkinek. Utána meg véres lett a széklete ez volt januárban és márciusra kaptunk időpontot. Kérdeztem addig mit csináljak. Erre: "ez van várni kell"

Döbbenet.

2009. márc. 5. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a gyerekorvosok zöme elég idős és a régi, megszokott dolgokról nehezen szokik le. Például a mi doktor bácsinkhoz már engem is hordott az anyukám... Szerencsére nekem már a kislányom a 4. babám , így már vannak előzetes tapasztalataim. A legidősebb gyerekem 16 éves. Minden gyereknél más-más dolgokat propagáltak, más szemlélet volt a hozzátáplálásról, szoptatásról stb. Én is olvasok itt néhány meglepő véleményt, de nem szoktam senkit lepontozni, mert szerintem nincs sok értelme. A legjobb megoldás szerintem, ha az orvos, vagy a védőnő hajmeresztő dolgot ajánl, hogy meghallgatjuk és utána a szívünkre és a megérzéseinkre hallgatunk.
2009. márc. 5. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem tündéri dokinénink van és egy banya védőnőnk, ja és utálják egymást és persze teljesen mást mondanak ugyanarról a dologról, ami nem is lenne baj, csak ne mindkettő nekem mondaná, mert így választhatom ki azt amit helyesnek gondolok. Bár a doki véleményére sokat adok. Jó lenne, ha legalább az egymást ismerő védőnők és orvosok ugyanazt a szöveget tanulnák be, mert így egyik sem nagy segítség.
2009. márc. 5. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért lenne praktikus ha nem csak gyerekorvost hanem védőnőt is választhatnánk... Nekem mázlim volt mert pont pár hetes volt a picur mikor költöztünk és abba a körzetben más védőnő járt ki . Egy angyalt kaptunk a dokinkról nem is beszélve... az előző védőnő rendesen sokkolt!
2009. márc. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!