Melyik cipőmárka lenne a legjobb első cipőnek?
Figyelt kérdés
11 hós kisfiamnak kéne,mert már ügyesen lépeget.Sokan írják a Siestát.Ezen kívül mi jöhet még szóba,ami jó lenne első cipőnek?2009. márc. 5. 17:40
11/15 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy vagy hartántemelős,kemény sarkú cipő kell,hogy ha a talpizmok kímélve vannak ne terhelődjön a boka, vagy csak zokni jellegű vmi,mert akkor a láb,talp izmai dolgoznak és fejlődnek.
13/15 anonim válasza:
A Clarks cipok is rettento kenyelmes cipok.
Nagyon gyorsan no a babak laba, azt kalkulaljad majd azert, hogy pillanatok alatt johet az ujabb cipocske.
Nekunk volt Siestank, Elephanten is. Erdemes tobbet is kiprobalni, eloszor ilyet, utana masik markajut.
14/15 anonim válasza:
A softy-t első cipőnek nem ajánlanám, nincs is belőle akkora méret pont ezért. 3 éves kortól való inkább. A liliputi tényleg jó de csak bentre szerintem és a teszveszen most vettem 2500-ért ugyanolyat, csak úgy hívják puhatalpú cipő. Ami még jó az a pediped, a superfit vagy a siesta. Csak ezek drágák.
15/15 anonim válasza:
Szióka!
Bocsi,hogy ilyen későn írok,de mi is lassan cipővásárlásba kezdünk.Én is nyomozgatok ez ügyben.Nekünk a védőnő most javasolta a Salus cipőt,amit ortopédusok ajánlanak.Vetekszik a siestával,de pár ezer forinttal olcsóbb,és ráadásul magyar termék.Mi meg is néztük egyik nap,nagyon jónak tűnik.7000 ft-ért van olyasmi ami a siestánál 10000ft.Ja és egészségpénztárra is lehet venni!(már akinek van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!