Mi a 3hós babátok napirendje?
Szia!
Igaz még nincs babám (most várom az elsőt), de szerintem nem kifejezetten jó, hogy reggel 5-kor kel. Ez neked jó, kényelmetlen. Ha este 1-2 órával később van a fürcsi és a vacsi akkor egy idő után áttér arra hogy később keljen. Neked is kényelmesebb lenne így szerintem.
De egyébként nekem nagyon tetszik a napi rendetek :) Jó tartalmas. :)
Minden jót! 21 heteske
Az en fiam fel hetkor kel (nagyon pontosan), eszik es meg egy kicsit babusgatom, olben visszaaltatom. Sokat nem alszik, max fel orat, ezutan feloltoztetem es en tornazom, o velem szemben van az elektromos hintaban es kovetkezo evesig ott szundit. Tizkor eszik masodszor, utana egy orat jatszunk, beszelgetunk, majd kirakom a teraszra levegozni, en kozben megfozok (a teraszra a konyhabol lehet kimenni, a gyerek tolem kb harom meterre van, figyelem). Delben hazajon a ferjem, akkor o babazik egy orat es egykor ismet etetes van, utana vagy egyedul nezelodik, vagy velunk van, de haromtol kb fel otig ismet alszik. Amikor ebred eszik, utana setalunk, majd het korul furdunk, nyolckor eszik es alszik is.
Engem a hajnali ebredese nem zavar, mert en is koran kelo vagyok, hatkor kelek magamtol. Inkabb annak orulok, hogy viszonylag hamar bealszik es a ferjemmel is van idonk kettesben lenni, valamint annak, hogy ejszaka nem ebred enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!