Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák akiknek babája 2010....

Anyukák akiknek babája 2010. 09.25-én született, hogy vagytok? Mekkora a baba? Fiú vagy lány? Miket csinál már?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

\az en kislanyom szept.11-en szuletett a 39.hetre.Most9kg es 75cm. Meg nem tud magatol felulni, de stabilan ul felultetve. Maszik, 2 hete bejarja az egesz lakast, egesz nap rohangalok utanna, ugyanis folyton a kabelekkel, porszivoval jatszana. este10-11korul alszik el es reggel ebred 5-6-7 korul.Ez valtozni szokott.Eszik tejet es alszik 10oraig, de volt mar 11ora is mikor felebredt.

Ekkor gyumolcsot eszik keksszel. 3ora korul fozeleket kap, aztan sinlac es este tapszer. Barmit megeszik amit ele teszek, nem valogatos.

Sokat nevet, nagyon vidam, boldog kisbaba. Napi1-2 orat szoktunk setalni, az idotol fugg.

Jatszoterezni meg nem voltunk, de mar hintazott, a tombaz kertjeben van egy hinta.

Ti jartok mar jatszoterre?

2011. máj. 28. 23:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. elfeletettem irni, hogy 3100g-al szuletett es 51cm-el. Egyszer alszik napkozben masfel orat.
2011. máj. 28. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!