Milyen fotóversenyen indulsz a babáddal, fontos hogy legyen nyeremény?
Én csak olyan helyre fogok jelentkezni, ahol zsűri bírálja el a képeket. Ahol a kismamák és a rokonaik szavazhatnak, ott mindig "bunda" van...nem akarom, hogy az a fotó nyerjen, amelyikben semmi szép nincs (nem úgy értem, hogy a baba nem szép, csak a fotó rettentő gagyi és homályos stb.), mégpedig azért mert anyukának sok-sok ismerőse van, vagy mert olyan lelkes, hogy egyfolytában szavaz magára. :)
Nekem nem is tudom mi a fontos...inkább az elismerés, de persze jó a nyeremény is. :)
egyiken sem, éppen azért amit az első írt! tapasztalatból tudom volt rokoni körben ahol nagyüzemben ment az emailcím gyártás a szavazáshoz.
egyébként meg nekem az én lányom a legszebb, legjobb.
sajnálatos egyébként hogy ennyire elterjedtekezek az online szavazások
dettó az első válaszoló véleménye
undorító mik mennek, pl. volt egy ahol sms-sel is lehetett szavazni, itt csak a pénz számított, csak abba nem gondoltak bele, hogy elküldenek több ezerért sms-t, és nyernek egy 10 000 ft értékű ajándékcsomagot.
Jó lenne, ha lenne egy olyan verseny, ahol zsűri döntene, nem az hogy kinek hány ismerőse van, de gondolom ott is lenne olyan, aki vkinek a valakije, és máris ő nyerné meg.
Sajnos már ez is erről szól.
belinkelnéd ahol ilyen lehetőség van?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!