Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fotóversenyen indulsz...

Milyen fotóversenyen indulsz a babáddal, fontos hogy legyen nyeremény?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Én csak olyan helyre fogok jelentkezni, ahol zsűri bírálja el a képeket. Ahol a kismamák és a rokonaik szavazhatnak, ott mindig "bunda" van...nem akarom, hogy az a fotó nyerjen, amelyikben semmi szép nincs (nem úgy értem, hogy a baba nem szép, csak a fotó rettentő gagyi és homályos stb.), mégpedig azért mert anyukának sok-sok ismerőse van, vagy mert olyan lelkes, hogy egyfolytában szavaz magára. :)

Nekem nem is tudom mi a fontos...inkább az elismerés, de persze jó a nyeremény is. :)

2011. ápr. 23. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is az első válaszolóhoz.
2011. ápr. 23. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:

egyiken sem, éppen azért amit az első írt! tapasztalatból tudom volt rokoni körben ahol nagyüzemben ment az emailcím gyártás a szavazáshoz.

egyébként meg nekem az én lányom a legszebb, legjobb.

sajnálatos egyébként hogy ennyire elterjedtekezek az online szavazások

2011. ápr. 23. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:

dettó az első válaszoló véleménye

undorító mik mennek, pl. volt egy ahol sms-sel is lehetett szavazni, itt csak a pénz számított, csak abba nem gondoltak bele, hogy elküldenek több ezerért sms-t, és nyernek egy 10 000 ft értékű ajándékcsomagot.

Jó lenne, ha lenne egy olyan verseny, ahol zsűri döntene, nem az hogy kinek hány ismerőse van, de gondolom ott is lenne olyan, aki vkinek a valakije, és máris ő nyerné meg.

Sajnos már ez is erről szól.

2011. ápr. 23. 19:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Itt a rendezők-zsűri dönt nem kell szavazni :)
2011. ápr. 23. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Hol lehet nevezni,ahol a rendező--zsűri dönt????
2011. ápr. 23. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

belinkelnéd ahol ilyen lehetőség van?

köszi

2011. ápr. 23. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 23. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyiken sem tervezem, mert minden kisbaba gyönyörű, minden szülőnek övé a legszebb. Ebben a korban még nem kell versenyezniük. Szerintem. :) Inkább vidd el egy jó fotóshoz, készíttes róla pár szupi képet és gyönyörködj bennük. :)
2011. ápr. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!