Fa vagy hálós járóka között gondolkodom vagy egyáltalán azon ,hogy érdemes-e beszerezni.
2011. ápr. 23. 06:24
1/10 anonim válasza:
Van ,fa járókánk de van olyan nap mikor bele se rakom,szóval nekünk van is meg nincs is értelme.De ajándékba kaptuk,és el is fér a házba.
2011. ápr. 23. 07:21
2/10 anonim válasza:
Nekünk van, vettünk egy fa járókát, sokszor benne is van a pici, pedig még csak 4,5 hónapos. Nekem a hálósat nem ajánlották, mert bele tud kapaszkodni, felhúzza magát és felborulhat. Mi nagyon szeretjük a fát és a múltkor a kálós 15 ezer volt az Auchanban, mi 13-ért vettük a fát.
2011. ápr. 23. 08:10
3/10 anonim válasza:
Volt fa. Az arra jó volt, hogy megtanuljon felállni. 6 hótól, 8 hóig volt meg. Össze-vissza ütötte magát benne, állandóan állni akar, még ha fáradt akkor is, és hiába "tanult meg" esni, állandóan koppant valamilye (általában a feje). Most lecseréltük hálósra, mert az praktikusabb, össze lehet csukni, nem üti be magát stb. Felállni abban is tud, most már játszik benne, igaz nem olyan sokat rakjuk bele, inkább a szőnyegen van. Féltem a szemét azért a hálóstól...De élvezi ezt is!
Ja, mi nem vettük, hanem a helyi bölcsiből kölcsönözzük havidíjért!
2011. ápr. 23. 08:37
4/10 anonim válasza:
Én lehoztam a padlásról azt a fa járókát, ami anno 30 éve az enyém volt. Lecsiszoltam, lefestettem, hamarosan a harmadik gyerekemet fogja szolgálni.
2011. ápr. 23. 09:27
5/10 anonim válasza:
Szia! Nekünk hálós van, de nem szereti. Kb. 3x volt benne, de 5 perc után sírt, hogy vegyem ki. Most már 9,5 hós, és most már nem is igazán erőltetem. Nem tudom hány hónapos a babád, de szerintem ha már elmúlt fél éves, nem nagyon fogja megszokni.
2011. ápr. 23. 09:43
6/10 anonim válasza:
Na én leszek az első, akiknek nincs! Ennek a legfőbb oka, hogy kicsi a lakás! Ha beraktam volna még egy járókát is, akkor szinte mozdulni nem lehetne! Így viszont elég nagy terep van a gyereknek, ahol tud mászni, mozogni! Felállni így is megtanult, a pampers dobozra támaszkodva, most meg már bárhol felkapaszkodik! És egész nap tud "csavarogni"! Persze meg van ennek is a hátránya, mert ha mosogatnék, akkor is a lábamon csüng, meg mindenhova jön utánam, de mostmár nem is tűrné a "bezártságot"!
2011. ápr. 23. 10:31
7/10 anonim válasza:
Nekünk hálós van,én nagyon szerettem meg a fiam is elvolt benne kicsi korától(kb 3 hótól).miután megtanult kúszni onnantól nemtudtam belerakni mert visított benne!
2011. ápr. 23. 12:30
8/10 anonim válasza:
Hálós járókánk van, nagyon szeretjük. Nem üti össze magát benne a kicsim és simán fel tudott állni benne. Ma már csak pár percet van benne, ha pl jön a postás és ki kell futnom, egyébként játéktároló lett belőle, 17 hós a lányom.
2011. ápr. 23. 14:17
9/10 anonim válasza:
Nekünk egy fa járókánk van,a Brendonban vettük,de az árára már nem emlékszem...
Szerintem ez strapa bíróbb,mert a hálós elég könnyen borul(nem tapasztalat,mesélték).
2011. ápr. 24. 16:31
10/10 anonim válasza:
Az ikreimnek olyan, hogy utazóágy is egyben. Jól elférnek ketten benne, és ha elmegyünk valahova, ketten tudnak benne aludni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!