Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az en 7honapos babam nem...

Csak az en 7honapos babam nem kuszik?

Figyelt kérdés
mikor fog mar?es meddig normalis hogy nem akar?kis lusti a fiam,kicsit duci is lehet ezert nem nagyon mozog.Utal hason is:(
2009. márc. 5. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
nem csak a tied nem, az enyém sem pedig ő most vasárnap már 8 hós lesz. átfordul hasra (ő sem egy hason-elvagyok-órákig típus) és a hasán forog jobbra-balra de h elkússzon egy játékért azt már nem. próbálok segíteni, de nem igazán megy, meg nem is nagyon akarom megtanítani neki, hogy velem tud kúszni, nélkülem meg nem... ne légy elkeseredve, majd fog. mondják minden baba ritmusa más. hát majd a mieink is elindulnak szépen lassan. amúgy is mondják hogy a fiúk lustibbak :) de ha gondolod, van egy fejlesztő ház budán a XI. kerületben. lehet, ha továbbra sem indul meg kisfiam, én elviszem megmutatni. [link] Sok sikert!
2009. márc. 5. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nem kell aggódni!Nem minden baba kúszik7 hónaposan, lehet hogy kell még neki egy kis idő...Amit feltétlenül kell hogy csináljon: forogni (hasról hátra és vissza) legalább az egyik irányba, hason alkaron támaszkodni, ill. jó már ha néha-néha nyújtott könyökre is kitolja magát.Nagyon fontos, hogy a hason fekvést megszeresse (nagyon sok gyerek utálja)ezt úgy tudod elérni, ha átfordítod és hagyod hason.Nem kell mindjárt több percig így lennie, elég ha először 1-2 perccel kezdesz majd szép lassan növeled az időt, kb 20-30 másodperccel, és ha ezt kitartóan gyakorlod, szép lassan eljuttok 10-15 percig is.(Ezt naponta többször végezd.)Sok sikert hozzá!Egy gyerekekkel foglalkozó gyógytornász.Ui:akkor is gyakorolj vele, ha sír hasaláskor, meglátod egy idő után abba fogja hagyni!A sírást el lehet esetleg úgy kerülni, ha elbolondítod mondjuk a kedvenc játékával!
2009. márc. 5. 10:26
 3/5 anonim válasza:

szia.próbáld azt,hogy leteszed hasra a földre, és teszel elé egy játékot, de egy kicsit arrébb hogy ne érje el.és messziről figyeld(ne lásson téged) hogy kúszik-e érte.

pici lányom nagyon szereti a túrórudit, és ezzel kezdtük el csalogatni:-)))meg a telefonnal.bekapcsoltuk,hogy zenéljen neki,és nagyon érdekelte, elakarta érni,és sikerült is.

így kezdett el 1-2 napon belül kúszni.

nagyon aranyos volt:)

2009. márc. 5. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfim 8 honaposan kezdett el mászni már 1 éves.féltem én is,hogy ez kimarad.Egész nap meg se áll.Elképzelni se tudom mikor fog elindulni annyira szeret mászni.
2009. márc. 5. 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,aranyossak vagytok.Probalok megnyugodni,es sokat segiteni neki.UDV
2009. márc. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!