Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtatok valamit a vedononek?...

Adtatok valamit a vedononek? Pénz, ajándék? Illik vagy szokás, vagy kell?

Figyelt kérdés
Két honapos a kislányom, most volt nálunk utoljára, most mar mi megyünk a rendelőbe. Nem adtunk neki semmit, nem éreztem szükséget, párom jegyezte meg hogy lehet várt volna valamit. Szerintetek?
2011. ápr. 22. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én az elején adtam neki 2-szer 1000-1000 ft-ot.

El is tette s megköszönte.

Utánna már nem adtam,mert én vittem be a tanácsadásra.Akkor viszont ő jött ki!

2011. ápr. 22. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha elmentek a boltba, és kiszolgál a pénztáros, annak is kéne bonbon? Ez a munkájuk!
2012. márc. 17. 16:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Persze, én is így gondolom, de úgy tűnik itt elvárják, és ha nem adsz még nekik áll feljebb! :S
2012. márc. 18. 19:45
 14/14 Hölgyemény92 válasza:
Adna a fene,ez a munkája..mikor megszületik a baba hetente kell kijárnia,nah nehogymár még pénzt adjunk,vagy akármi mást..a doktornő más dolog,neki szoktunk adni,ha kihívjuk,hisz nem kötelező neki,de a védőnőnek az.Végül adtál neki valamit?
2014. okt. 12. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!