Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis, hogy a babam (6hos)...

Normalis, hogy a babam (6hos) miutan 10oraira pl. gyumolcsot kap, meg keri utanna a tapszert is, es aztan hanyik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nem hányik hanem hány, de nem normális ez azt jelzi hogy nagyon megtömi magát vagy képzeld el hogy te egy csomo meggyre tejet iszol,, szetm adj neki tápszert és kis idö elteltével pár kanál gyümit.
2011. ápr. 21. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha most kezdtétek a gyümit, akkor inkább előbb add neki a tápszert, és csak utána pár kanál gyümölcsöt.

Ebben a korban még nem az a fontos, hogy sok gyümölcsöt megegyen, hanem hogy szokja az ízeket, meg a kanalat, és ehhez elég pár kanálkával adni...szerintem is túltömöd...

2011. ápr. 21. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy mikor kezdtétek a hozzátáplálást. Én az elején (4 hónapos korában) először néhány kanál gyümit adtam, utána a tápszert. Folyamatosan átváltottam az arányokat, a végén már majdnem egész adag gyümit kapott és csak 30ml tápszert. Utána pedig egyik nap már nem kapott tápszert. Megszokta, nem kérte. Most ha úgy érzi, hogy nem elég a gyümi, babateát vagy vizet kap. A teltségérzet megvan, de mégse ette magát túl.

6hós kisfiú anyukája

2011. ápr. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!