Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt/van, aki úgy tervezte,...

Volt/van, aki úgy tervezte, hogy a pici 2 éves korában visszamegy dolgozni, de mégsem tudott?

Figyelt kérdés
Olyanok valaszat varom, akit elegge erint anyagilag az, hogy GYES-en kell maradnia, pedig ment volna visssza. Sajnos nalam is ugy alakult, hogy 3-4 honapot GYESen kell lennem majd. Mar elore tartok tole, hogy hogy veszeljuk at anyagilag...
2011. ápr. 21. 14:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azert a te helyzeted mas, mert terhesen konnyebb megoldani a tappenzt.. Nekem az onkormanyzat a fenntartom, ott a gazdasagis intezi az ilyen dolgokat, 2 het mulva megyek is, mert kiszamoltatom a szabijaim.
2011. ápr. 21. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért Én a helyedben rákérdeznék a dologra. Mit veszíthetsz? Aki ott ül Ő is csak a munkáját végzi... Ha ismered is esetleg, meg kedves, szimpatikus, szerintem említsd meg neki. Volt itt egy anyuka aki szintén közalkalmazott és Ő is táppénzre megy. Kérdezd meg tőle Ő hogy csinálta!

Első voltam

2011. ápr. 21. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, júlis 12-én lett 2 éves a kicsi fiam, már kezdtem volna munkába állni, kialakítani az életünket és augusztus 14-én kiderült, súlyos, gyógyíthatatlan beteg a nagyobbik gyerekem. Kapunk emelt családit, meg GYES-t is, tulajdonképpen nagykorúságáig, de munkába állni mellette nem fogok tudni, még jó darabig, mert komolyan szeretném venni a dolgot. Az alapbetegsége nem különösebben veszélyes, csak a szövödmények, amik azt mondják 20 év után fellépnek, ő meg még akkor csak 24 éves lesz. úgyhogy szeretném ezt megakadályozni mindenképpen, és így bár vállalhatnék munkát, de nem tudok. Egyelőre semmiképp sem.

És mellé még az a szép, hogy költséges dolog is, mégha kapunk támogatást, akkor is. Úgyhogy ebből a szempontból is jól jönne a pénz, a sokkal több pénz. Na nem egy fizetésnyi, de mondjuk a GYED összege már nagy segítség lenne.

2011. ápr. 21. 15:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso! Nagyon sajnalom a helyzeteteket. Nektek igy meg nehezebb... :-(
2011. ápr. 21. 15:27
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves elso! Hogy kerdezzem meg azt az anyukat?
2011. ápr. 21. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Írj neki privát levelet. A válaszánál a bal alsó sarokban kék betűkkel van írva, ráklikkelsz akkor e-mail-ben tudsz neki írni.

De lehet hamarosan Ő is visszanéz ide a kérdésedhez és akkor hátha ad tanácsot:-)

2011. ápr. 21. 15:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, a jobb alsó sarokban:-)
2011. ápr. 21. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha idén szeptembertől már elkezdené a bölcsit és te visszamennél dolgozni? Vagy mindenképpen csak 2012.szeptembertől szeretnél?

2011. ápr. 21. 17:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Mindenkepp 2012 szeptembere lenne csak jo. Nem tudom most beadni bolcsibe. Szoval ez van.
2011. ápr. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!