Tapasztalt Anyucik! El kéne dönteni!? (bébiőr)
Figyelt kérdés
Van 1 bébiőr, hátha van valakinek ilyen!!Most nagyon jutányos áron meg tudnám venni, de előbb ki kérném a véleményeket.
Sencor sbm 141
Arra lennék kiváncsi, hogy a baba egység csak akkor kapcsol be , ha zaj van, vagy folyamatosan adja a jelet!!!!!!????????????????????
Kösziii
2011. ápr. 21. 12:27
1/3 anonim válasza:
Nekünk pont ilyen van, teljesen meg vagyunk elégedve vele. A nagyszülőknél használjuk csak, mert a mi lakásunk nem nagy, itt nincs rá szükség. Akkor ad jelet, ha zaj van. Nagyon megbízható szerintem.
2/3 anonim válasza:
Állítható az érzékenysége, szóval ha a legérzékenyebbre teszed, akkor szinte azt is hallani, ha megfordul a baba. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!!
Köszi a választ!!
Kérdezhetnék még??? Nekem pont az lenne a lényeg, hogy csak akkor kapcsoljon be, ha zaj van a baba körül!! (sugárzás miatt), így lehet használni???
Nekem is csak vidékre kellene, itthon én sem használnám, mert lakásban nincs sok értelme, de mivel nyáron sokat leszünk vidéken, nem akarok a kertből 5 percenként bejárni hozzá, de sugározni sem szeretném..
Szóval akkor lehet igy használni?
2011. ápr. 21. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!