Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen virslit adjak a 13...

Milyen virslit adjak a 13 hónapos gyerkőcömnek?

Figyelt kérdés
Ti milyet vesztek?
2011. ápr. 20. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a füstli és az orsi virslit szereti.
2011. ápr. 20. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még leginkább semmilyen virslit nem adnék, legalább is én nem adtam még 13 hósomnak.
2011. ápr. 20. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam csak a sága falni jó virslit eszi meg.
2011. ápr. 20. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyet: [link]

Bio baromfi virsli, nulla tartósítószer és nulla adalékok.

580 Ft egy csomag, 5 db van benne. Mangalica is van.

Ezt az infót már 3x leírtam ezen a weboldalon, de még egy anyuka se reagált rá, pedig olyan heves vitákat váltott már ki a virsli kérdés a sok adalékanyag miatt. Reméltem, hogy valaki majd örülni fog, hogy van normális virsli is, de senki nem reagált rá. Kicsit csalódott is lettem. Na, mindegy. Szóval, mi ezt esszük. Ennyit megér a kisfiam egészsége. Én erről a weboldalról (www.biobarlang.hu) vagy a Múzeum körúti Bio ABC-ből szoktam venni. Nem tudom, lehet-e még máshol is kapni, majd még utánajárok.

2011. ápr. 20. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is mindenhol azt olvasom, és a doki is mondta, ha lehet 2 éves koráig várjak vele. Semmi egészséges nincs benne! Egy 13 hós baba szervezetének kímélőbb ételekre van szüksége. Persze, azt adsz a babádnak, amit szeretnél, de én még nem adok a kisfiamnak virslit, most 18 hónapos.
2011. ápr. 20. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A bio virsli biztos nagyon jó, ha megtehetném tutira csak olyat vennék, de sajnos nem fér bele. :(

Persze azért minőségit veszek majd, de csak hébe-hóba adnék neki. Kicsit változatosabban szeretném etetni. Ennyitől szerintem még nem lesz baja.

Muszáj szoktatni a "mű" dolgokhoz lassan, mert az óvodában nem hiszem, hogy a minőség az első... sajnos. :(

2011. ápr. 20. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves "bio-virslis" KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!annyira jó, hogy leírtad ezt az infot!Tényleg nem olcsó,de fontos, hogy egészséges dolgokat egyenek a gyerekeink!!Igaz még csak 1 fiam van, aki 6 hónapos, de nagyon nagyon nagyon örülök, hogy olvastam a kommented!!!!!!:)))

remélem örülsz, hogy valaki örül neki:DD mert én nagyon örülök:))

2011. ápr. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!