Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baj eukaliptusz illóolaj...

Lehet baj eukaliptusz illóolaj miatt?

Figyelt kérdés

10 hós kislányom orra nagyon be van dugulva, hiába porszizzuk, cseppentünk lefekvés előtt, hamarosan alig kap levegőt.

Azt csinálom ezért, hogy egy kis textilpelenkára néhány csepp eukaliptusz illóolajat csepegtetek és odarakom az ágya sarkába. Úgy látom, nagyon sokat számít, sokkal jobb most a helyzet.

Nem lehet baja tőle, ugye?

(Vhol nem ajánlották, hogy ilyeneket párologtassunk, de gondolom néhány este miatt nem lehet nagy gond belőle...?)

2011. ápr. 20. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez inkább újszülött babára vonatkozik, mivel még fennállhat a bölcsőhalál. Az eukaliptusz pedig nem jó hatással van a csecsemő légzésére. De 10 hós babánál szerintem ez már nem gond, főleg hogy látsz javulást is. Mielőbbi gyógyulást kívánok a kislányodnak!
2011. ápr. 20. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
szia.az én kisfiam is 10 hónapos és mikor meg volt fázva,én is csepegtettem a paplanjára éjszaka.sőt,mikor rosszabbul aludt,még citromfüvet és levendulát is.sokat segít és nincs vele semmi gond :)
2011. ápr. 20. 20:48
 3/3 anonim válasza:

van egy jó és egy rossz hírem:

A rossz, hogy lehet baj eukaliptusznál, mert nem mindegy, hogy milyen fajta eukaliptusz olajról van szó. Amit általában árulnak, az az eucalyptus globulus, azt nem szabad alkalmazni gyerekeknél! Kérdezz rá, hogy melyik fajta, és ha nem tudják, csak azt, hogy eukaliptusz, akkor ne vedd meg!

A jó hírem viszont, hogy van sok olyan illóolaj, amit lehet kisgyerekeknél is használni!

A jó hírem viszont, hogy

2011. júl. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!