Miután hazamentetek a babával a kórházból, rá mennyi időre ment ki hozzátok a gyerek orvos?
Figyelt kérdés
Kell fizetni a gyerek orvosnak ha kijön legelőször megnézni a babát? Vasárnap hazajöttünk a kórházból, hétfőn szóltam neki hogy kijöhet, itthon vagyunk. Azt mondta majd szól előtte ha jön, de azóta sem hívott még.2009. márc. 4. 16:10
11/21 anonim válasza:
Nálunk még aznap délután kijött és megnézte. A recepteket már korábban megkaptam, mert a védőnő tanácsadáson összeismertetett vele, hogy tudjam, mégis kihez fogom hordani a babát, így akkor ideadta a recepteket is. Fizetni nem kell neki, ez a munkájához tartozik.
12/21 anonim válasza:
Az utolsó vagyok.Az első vizit természetesen ingyenes!!!!
13/21 anonim válasza:
mi vasárnap du. jöttünk haza. másnap délelőtt telefonáltam, hogy itthon vagyunk, délután már jött is a dokinő meg a védőnő.
14/21 anonim válasza:
Nem az utolsó,hanem a 16.19-es vagyok.
15/21 anonim válasza:
Vasárnap szültem, szerdán jöttünk haza a kórházból, másnap jött a védőnő, a gyerekorvos pedig hétfőn. Nem kell fizetni egyiknek sem.
16/21 anonim válasza:
szerintem ha van lehetőséged más orvost választani, váltsd le ezt.
akkor ezek szerint ninc sis otthon Vigantolod, Konakionod, köldökápolód stb... ugyanis ezeket a doki írja fel!
17/21 anonim válasza:
nálunk a védőnő 1. babához 5 napra rá jött ki, nem vette észre, h besárgult (első baba lévén mi sem), így kórházba került másfél hetesen! a doktornőnk beteg volt, de amint lábra állt, és kijött a kisfiam a kórházból, már jött is. nem adtunk neki semmit, mégis magától jött, ha bajban voltam, kérés nélkül. a védőnő helyett is hozzá fordulok, mindig nagyon kedves, csúszópénz nélkül. elég undorító, h a gyerekorvosokat is pénzelik egyesek. aztán akit mg hozzászoktatnak, az mást fog szivatni, aki pl. nem tud/akar adni. ne legyünk már nevetségesek. nődokinak általában a pénzéhesek mennek (tisztelet a kivételnek), de a gyerekorvosok SZERETIK a gyerekeket. nem kell túlpörögni. és lóvés anyukák, lehet lepontozni, de elegem van ebből a mindenkinek fizess dologból. én megtehetném, de nem teszem. pedig megérdemelné.
18/21 anonim válasza:
Még aznap jött a védőnő aki bepelenkázta mert ahogy én csináltam az szerinte nem volt jó,és 1óra múlva meg jött a gyerekorvos és az meg"visszapelenkázta"mert szerinte ahogy a védőnő csinálta az nem volt jó!:-)))Miénk 8hós koráig 2hetente kijött ingyen és bérmentve....
19/21 anonim válasza:
Nálunk meg csak a védőnő jött!Ez a szokás!Dec12-én szültem,és ÉN vittem a dokihoz,aki a védőnőnél fogadott 23-án!NA EZ MILYEN?
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 4. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!