Ha reggel nem hajlando megenni a babam a tapszeret, akkor mit tegyek?
Szopik? Miket adnál neki? MIket adtál már neki?
Ezt szinte mindenki átéli egyszer nyugi. Az én babám 10 hónapos, egy korty tápot, se tejet, semmit nem fogad el, a tejpépet meg csak este.
Szóval. Bébi joghúrt? Vagy vaníliás krémtúró? Gondolom ezeket még nem szabad adni, de mivel már keveset szopik én adtam neki, megetette. Egyébként én reggel teát adok (mert mást nem iszik meg) kicsit várok, és meg lehet tanítani neki, jelezze ha éhes, cuppogj neki mikor adod az ételt, megtanulja, vagy mutasd fel a kanalát, felcsillan a szeme ha éhes. NA tea után egyből felrakom neki főni a főzelékét, ami különböző zöldség kombináció (sütőtök-alma-krumpli-sajt) pl, és ez mire elkészül, tuti éhes, a sajt helyett tehetsz túrót és akkor adsz kálciumot. Utána lassan alvás, felébred joghúrtot kap, bevallom legalább 3-at megeszik. Aztán gyümi, rendszerint naracs evés ami abból áll, hogy gerezdenként kirácsálja a nedvet, jó malac módra a többit kiköpi. Aztán később a főzelék másik fele, aztán vacsira tejpép.
Egyébként egy 6 hónapos babának csak anyatejet kellene ennie... 7 hónapos koráig csak anyatejet adtam neki, de mostanra már minden kellene neki, cuppogva üldöz. JA a narancs étvágyfokozó.
NEm akarok vitatkozni az előttem szólóval, de mondja meg nekem valaki, mitől jobb egy tápszeres nagyfejű gyerek, mint egy túrót, joghúrtot és sajtot fogyasztó gyermek és itt főzelékenként egy kanálról beszélünk..
Azonkívül mennyi kálcium van a tápszerben és a túróban?
Azután kell a kérdőjeleket írni... (én írtam a tejtermékeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!