Majd 9 hónapos babám fogzik. Belázasodott. Tényleg van "lázcsillapító" az anyatejben?
Tegnap délután kezdődött a láz. A fogzás már hamarabb, múlt hét kedden kezdett el kibújni a jobb alsó kis foga, de a bal oldali még mindig nincs kinn. Tegnap már gyanúsan kicsit melegebb volt a gyerek, de csak estére mértük meg, akkor volt 38,1. Ma reggel pedig 38,6 volt, azóta nem tudtam megmérni. Azóta, hogy bújik ki a foga, nem eszik szinte semmit, csak szopizik.
Olvastam, hogy 38 fok felett már valamilyen vírusos fertőzésről lehet szó. Mikor vigyem dokihoz? Már vigyem?
"Olvastam, hogy 38 fok felett már valamilyen vírusos fertőzésről lehet szó."
ebből nem lehet így következtetést levonni.
lázcsillapító a tejben? nem .. de megnyugtatja a szopizás.
igyon sok folyadékot. ha vírusfertőzése lenne nem a láz lenne az egyetlen tünet.
a dokit ebben az esetben max felhívnám de nem indokolja az orvost.
Szia!
Én még nem vinném. Ha a popsijában mérted, leszámoltad a 0,5 fokot, és így jött ki s 38? Náluk a 37 körüli még nem gond. Mi is most vagyunk 9 hónaposak, már az 5. fogunk jön, de nálunk nagyon bevált a panadol szirup. Eperízű, és a fecskendője is nagyon praktikus. Nagyon gyors a javulás. Én először vagy ezzel, vagy nurofen sziruppal próbálkoznék, ha nem lesz jobb, holnap vinném.
Jobbulást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!