Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan oldal, ahonnan...

Létezik olyan oldal, ahonnan bébiételeket lehet rendelni? Melyek ezek? Főleg HIPP, Univer és Kecskeméti érdekelne.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 19. 08:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm húga a bookline-ról szokott rendelni, elég jó akciókat ki lehet fogni, mert olyankor felhív, hogy esetleg kell-e valami nekünk is.

Egyébként meg ezt utálom, hogy kit érdekel, hogy főz e a válaszoló? A kérdés az volt, honnan lehet rendelni...

Én is főzök mindennap/másnap, és? Azért van itthon 1-2 üveges kaja, biztos, ami biztos, hiszen előfordul, hogy orvosnál, hivatalban elmegy az idő, akkor gyorsan bont az ember egy üveges kaját, mert az már kész van.

2011. ápr. 19. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
én is üvegeset adok neki,mert egy marék kajáért amit megeszik,nem fogok félnap a konyhában állni,meg turmixolgatni....nem beszélve arról,hogy nem jön ki olcsóbban semmivel,és azt az időt így értelmes dolgokra is tudjuk fordítani,pl.zenebölcsi,állatsimogató...
2011. ápr. 19. 13:04
 13/15 twigy válasza:

Annak a nagyon ostoba embernek írok , aki azt javasolta hogy főzze meg maga, hiszen azért van gyesen az anyuka.

HÁÁÁÁÁÁÁÁT, mit ne mondjak fel ment bennem a pumpa. Be is regisztráltam magam egyből erre az oldalra. (hihihi)

Azért vagyok gyesen hogy a gyerekemet neveljem! Mindent úgy teszek, hogy neki legyen jó. Foglalkozok vele, nem a kiságyába van magányosan. Ha kell vele mászom végig a lakást , akár 10 x is. Sokat van levegőn – kihangsúlyozom nem boltokat járunk, hanem csendes jó levegőn sétálunk. És mire este elalszik, beismerem elfáradtam. Az – az egy két óra amig én is lefekszek kell ahhoz hogy a párommal legyek – beszélgessek és magammal is foglalkozzak.

Kíváncsi lennék, Te ostoba hogy naponta 3 x lemész-e a gyerekeddel 1 – 1,5 órára? , a lakásod rendbe tartod –e ? és hogy a párodra is tudsz-e mosolyogni - vagy neki már csak azt mondod, hogy fáj a fejed ??? Én is főznék, de be kellett látnom, hogy akkor már valami kárára megy , úgyhogy ez tűnt a legjobb megoldásnak.

Egyszóval annak az anyukának, aki feltette a kérdést, azt javaslom, hogy nézze a Vatera oldalt, ott nagyon sok hirdetés van bébiételekről, csak olyat kell kifogni aki a közelbe lakik. 

2011. dec. 14. 22:32
 14/15 anonim válasza:
Az hogy ki hogy csinálja az mindenkinek a saját magánügye!! Mellesleg aki egyedül neveli a gyermekét különböző okból, nem biztos hogy van ideje főzni, és nem értem miért nem lehet egy kérdésre válaszolni , bunkó megjegyzések és ítélkezés helyett, az hogy x-y hogyan él , milyen a napirendje, korántsem biztos hogy másé ugyanolyan. Gusztustalan hogy egy szimpla kérdésre milyen szánalmas lenéző válaszok jönnek.
2014. aug. 29. 13:43
 15/15 anonim válasza:
Tudom hogy nem mostani a kérdés, de az első válaszolónak üzenem, hogy törődjön a maga dolgával, és ne akarja már másnak megmondani hogy mit csináljon vagy mivel etesse a gyerekét! Neki aztán édes mindegy lehet! Mindenki úgy csinálja ahogy tudja meg ahogy neki tetszi! Ennyi! Az ilyen akkor inkább ne is írjon, vagy tartsa meg magának az irigységét!
2015. máj. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!