Létezik olyan oldal, ahonnan bébiételeket lehet rendelni? Melyek ezek? Főleg HIPP, Univer és Kecskeméti érdekelne.
A barátnőm húga a bookline-ról szokott rendelni, elég jó akciókat ki lehet fogni, mert olyankor felhív, hogy esetleg kell-e valami nekünk is.
Egyébként meg ezt utálom, hogy kit érdekel, hogy főz e a válaszoló? A kérdés az volt, honnan lehet rendelni...
Én is főzök mindennap/másnap, és? Azért van itthon 1-2 üveges kaja, biztos, ami biztos, hiszen előfordul, hogy orvosnál, hivatalban elmegy az idő, akkor gyorsan bont az ember egy üveges kaját, mert az már kész van.
Annak a nagyon ostoba embernek írok , aki azt javasolta hogy főzze meg maga, hiszen azért van gyesen az anyuka.
HÁÁÁÁÁÁÁÁT, mit ne mondjak fel ment bennem a pumpa. Be is regisztráltam magam egyből erre az oldalra. (hihihi)
Azért vagyok gyesen hogy a gyerekemet neveljem! Mindent úgy teszek, hogy neki legyen jó. Foglalkozok vele, nem a kiságyába van magányosan. Ha kell vele mászom végig a lakást , akár 10 x is. Sokat van levegőn – kihangsúlyozom nem boltokat járunk, hanem csendes jó levegőn sétálunk. És mire este elalszik, beismerem elfáradtam. Az – az egy két óra amig én is lefekszek kell ahhoz hogy a párommal legyek – beszélgessek és magammal is foglalkozzak.
Kíváncsi lennék, Te ostoba hogy naponta 3 x lemész-e a gyerekeddel 1 – 1,5 órára? , a lakásod rendbe tartod –e ? és hogy a párodra is tudsz-e mosolyogni - vagy neki már csak azt mondod, hogy fáj a fejed ??? Én is főznék, de be kellett látnom, hogy akkor már valami kárára megy , úgyhogy ez tűnt a legjobb megoldásnak.
Egyszóval annak az anyukának, aki feltette a kérdést, azt javaslom, hogy nézze a Vatera oldalt, ott nagyon sok hirdetés van bébiételekről, csak olyat kell kifogni aki a közelbe lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!