Avent hányas cumi lenne jó hogy tudja inni a tejitalt?
Igen, a tejital hígabb, mint a tápszer. (Mondjuk az én lányom eleve nem tudott inni az Avent cumisüvegből).
MAM-ot használunk, és 3-as fej van rajta. De ez eleve más, mint az Avent. Én a helyedben megpróbálnám a 2-est.
első vagyok
fura, mert az én kisfiam abból itta a tápszert is, meg most a tejitalt is, de ő egyedül tartja magának, és hát ugye a vonalakat nem figyeli :) de nem vettem észre hogy gond lenne neki, hogy nagyon jön a tej
Kedves utolsó:
Oké, de honnét tudod mekkora lyuk kell? Mert Nekem így kellett kidobnom már 2 cumit is...:-DDD
Mi is vettünk ilyen avent variábilis cumit, és nekem is fulladozik a lányom tőle, még az 1 csíknál is...:-(
Szerintem az azoknak a babáknak jó, akik a kezdetektől abból isznak, biztos külön technikája van, mint a szopás, cumisüveg, csőröspohár, stb.
Érdekes, kisfiam simán issza Avent hármasból. A jó éjt tápszeréhez négyeset használtunk, de ahogy váltottam tejitalra, erre ki kellett cserélnem, mert a négyesből nagyon folyott. De ez tökéletes.
Szerintem próbáld először a ketteset, hátha az beválik. Ha túl sok folyna a szájába, akkor meg az egyeset. Valamelyik csak beválik...
Nekem a kettes vált be.
Használjuk a variábilist, de abból sokkal jobban jön a tej, tápi, vagy amit iszik.
Megmondom őszintén én kipróbáltam:) de nem véltem felfedezni különbséget a 3 lehetőség között... Végülis semmi szelep nincs ami szabályozzom... Ennek ellenére nagyon szeretem az aventes termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!