Hét hós baba nem baj, ha nem ül stabilan? Hónaljánál fogva tartom, mert még nem tudja megtartani magát.
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 21:46
1/9 anonim válasza:
Ha a hónaljánál fogva tartod, akkor nem ül stabilan. Ha magától ülne fel mindenféle segítség nélkül és magától ülne stabilan, akkor nem lenne baj 7 hósan már :)
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj ha még nem stabil.
Nekünk 8 hósan ült stabilan, addig billegett, fogni kellett.
Most már szépen egymaga csücsül, mint egy kis Buddha :)
3/9 A kérdező kommentje:
De meg sem próbálja.
Egyáltalán nem tartja magát.
Aggódjak?
2009. márc. 3. 22:08
4/9 anonim válasza:
Az aggódásra látatlanban nem igazán lehet válaszolni. Az igaz, hogy egyes babák mozgás fejlődése eltérő lehet, illetve az elsajátított mozgások sorrendje is eltérő is lehet. Attól is függ a dolog, hogy csak az ülés hiányzik-e egyelőre, de forog, próbál kúszni, mászni. Ha az megnyugtat akkor nem árt ha megnézi egy szakember.
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj, még nem kell megtartania magát :)
Én 7 hósom sem tud felülni, ülni, de nem is kell még ennyi idősen feltétlenül.
6/9 anonim válasza:
az én 10 hónaposom sem ül még egyedül. ne aggódj, vőven van még ideje rá!
7/9 anonim válasza:
Mi is majdnem 8 hósan nem tudunk ülni,ill a babám:-).Nem is kísérletezek majd ő maga eléri ezt is szép lassan,ne aggódj nincs baj biztosan.
8/9 anonim válasza:
9 hónapos múlt a kisfiam és még csak pár pillanatra tartja meg magát - ezért nem is erőltetjük az ülést!
9/9 anonim válasza:
Bocsi, 1. vagyok. Félreolvastam: nem ül helyett megült olvastam, ezért lett értelmetlen a válaszom :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!