Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrfolyásra mit adhatnék még...

Orrfolyásra mit adhatnék még ha a Nasivin nem használ?

Figyelt kérdés

Másfél évesemnek másfél hete folyik az orra, de csak egy picit.Foga nem jön, nem lázas, nem köhög.

Milyen orrcseppet vegyek neki?Vagy inkább menjünk orvoshoz?Lehet, hogy allergia?

2011. ápr. 18. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennyi ideig nem szabad orrcseppet használni.

Ha nem dugult az orra, akkor én nem használnék semmit, esetleg este lefekvés előtt.

Ha kicsit folyik, én nem vinném orvoshoz.

(Nálunk az utolsó nátha 10 napig trtaott.

2011. ápr. 18. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen tüneteink voltak, de én ezzel nem vittem dokihoz. Nekünk szívni kellett az orrát. A várót messziről elkerüljük-ha lehet. Ott aztán tutira összeszednénk valami komolyabbat...
2011. ápr. 18. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. A Nasivin mért nem használ? mit vársz tőle?
2011. ápr. 18. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
sterimar orrspray
2011. ápr. 18. 12:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem másfél hete használjuk a Nasivint, csak 4 napja (nem írtam azt, hogy másfél hete csepegtetek neki).Tudom, hogy hány napig lehet alkalmazni.Elolvastam a tájékoztatót.Hogy miért nem használ?Mert az orrfolyása egy kicsit sem csökkent.

Akkor várunk még, hátha majd megszűnik.

2011. ápr. 18. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Sterimarunk van.Magamon kipróbáltam.Háááát még magamnak sem használnám, mert olyan rossz, ha befújok:D
2011. ápr. 18. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A Sterimárnál jobb a Fluimar, a sprickolója miatt. (Az sem nagy élmény, de én sem szerettem a Sterimárt éppen emiatt.)

A Nasivin és a többi orrcsepp nem szünteti meg az orrfolyást, a beduzzadt nyálkahártyára hatnak, vagyis, ha dugult az orr, akkor kell alkalmazni.

2011. ápr. 18. 17:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. ápr. 18. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is azért kérdeztem, hogy mit vársz a Nasivintől, ha egyszer folyik az orra?Amúgy azt mondta egy drnő múltkor a tvben a gyerekek orrfolyásáról, hogy az jó!! MErt vele együtt kijönnek a bacik és nem tudnak megtelepedni. Nah, az az orrspray...hát, énis kipróbáltam magamon. :(((
2011. ápr. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!