Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keves tejet iszik a 6hos...

Keves tejet iszik a 6hos fiam. Tapszeres. Mas is volt igy? Reszletek lent

Figyelt kérdés

napkozben 100ml alatt este lefekves elott 120-150et, eszik delben rizspepet(tapszerrel

) 3korul gyomolcs nasi, aztan iszik meg 6korul megint 40-50ml tejet, majd aztan vacsi, husival ha lehet, hajnalban felkel meg enni, de akkor sem eszik sokat. teat iszik, de 30-40ml-nem kell abbol sen tobb neki. szerintetek ez eleg igy?marmint a tejcsi.

2011. ápr. 16. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
A 6 hónapos fiadnak még egyáltalán nem kéne tejet innia.
2011. ápr. 16. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
szia, a tejet-a tapszer tejre ertettem oda irta hogy tapszeres....nem gondoltam hogy rendes tejre erted, mert tej lesz belole mert vegulis az tejpor.
2011. ápr. 16. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 500-700 ml kell a hozzátáplálás kezdetekor.Mármint hogy annyinak meg kell lennie.De ha tejpépet adsz neki(vagy rizspépet ahogy írtad)az is annak számít, csak sűrűbb.

Azzal együtt az 500 megvan szerintem.

2011. ápr. 16. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi
2011. ápr. 16. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egyre kevesebb lesz ahogy már több mindent ehet, ne aggódj, ő tudja mennyit igényel, csak arra figyelj, hogy elég folyadékot adj napközben a szilárd ételek között, mert ugye a tápszer pótolt azt is.

20 40-es voltam

2011. ápr. 16. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

vááááá

megint én vagyok

Ezt a hozzátáplálás kezdetekor-t úgy értettem, hogy már lett kiváltva pár étkezés, nehogy vki félreértse, mert az elején amikor mondjuk csak 1 étkezés helyett van más akkor ugye napi szinten kevés lenne az 500-700ml

2011. ápr. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!