Keves tejet iszik a 6hos fiam. Tapszeres. Mas is volt igy? Reszletek lent
napkozben 100ml alatt este lefekves elott 120-150et, eszik delben rizspepet(tapszerrel
) 3korul gyomolcs nasi, aztan iszik meg 6korul megint 40-50ml tejet, majd aztan vacsi, husival ha lehet, hajnalban felkel meg enni, de akkor sem eszik sokat. teat iszik, de 30-40ml-nem kell abbol sen tobb neki. szerintetek ez eleg igy?marmint a tejcsi.
Én úgy tudom, hogy 500-700 ml kell a hozzátáplálás kezdetekor.Mármint hogy annyinak meg kell lennie.De ha tejpépet adsz neki(vagy rizspépet ahogy írtad)az is annak számít, csak sűrűbb.
Azzal együtt az 500 megvan szerintem.
Ez egyre kevesebb lesz ahogy már több mindent ehet, ne aggódj, ő tudja mennyit igényel, csak arra figyelj, hogy elég folyadékot adj napközben a szilárd ételek között, mert ugye a tápszer pótolt azt is.
20 40-es voltam
vááááá
megint én vagyok
Ezt a hozzátáplálás kezdetekor-t úgy értettem, hogy már lett kiváltva pár étkezés, nehogy vki félreértse, mert az elején amikor mondjuk csak 1 étkezés helyett van más akkor ugye napi szinten kevés lenne az 500-700ml
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!