Hányszor és mennyit eszik 3 hónapos kisbabád?
Nálunk ötször eszik, napközben 120-130 g-ot, este 150-170-et. Akkor szerintem ez a baj. Egy ideig elvan, aztán amikor rájön, hogy éhes maradt, kezdődnek a problémák. Az esti evésekbe rendszerint bealszik, mert akkorra már nagyon fáradt, de fél óra múlva vigasztalhatatlanul felsír. Ezért lett volna olyan jó szoptatni, most nem kellene azon törnöm a fejem, hogy vajon mennyit is adjak, mert akkor annyit enne, amennyi Neki kell. Megpróbálom egy picit emelni az adagjait, hátha rendeződik az alvása is.
Köszönöm szépen!!!
Az én kislányom is 3 hónapos. Csak anyatejes és fogalmam sincs, hogy mennyit eszik, viszont nappal már hetek óta csak délelőtt vsn, hogy kibír 3 órát, amúgy inkább 2 óránként eszik.
Éjjel szintén sűrűn ébred és már nem alszik vossza simán a cumijával, csak ha cicit kap és akkor persze eszik is.
Este 8-tól bírja 1-2ig, de utána 2-3 óránként eszik a reggeli ébredésig.
Örülök, hogy csak anyatejes a babám (a nővére is az volt), de nehogy azt hidd, hogy így nincsenek kétségek affelől, hogy eleget eszik-e. Sőt.
mi már csak tápszert eszünk 1 hónapja, de soha nem azt nézem hogy mi van a dobozokon, meg az előírásokat, de azért igyekszem figyelni hogy túl sok se legyen a kajcsija, néha olyan mintha addig enne amíg van....
Szóval amikor szopiztunk és most is, kb 2 és fél hónapos kora óta 5 x eszik egy nap, este nem kel fel. reggel 200-230 között, aztán délelőtt 160 körül, meg mostmár ilyenkor kóstoltatok, de eddig 30-90 ml ig jutottunk a gyümikkel, aztán csak kettő körül eszik, majd fél hat, és fél kilen, ilyenkor kb 3 x 150-170 ml tápszer. Jelenleg ennyivel elgszik meg (ez egyébként kb megfelel a kg-kénti "előírásnak is ) A kisfiam 6300 gr kb és szerintem ennyi kelle neki, bár védőnéni szerint sok, de nem fogom éheztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!