Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korában ül...

Hány hónapos korában ül magától fel egy baba?

Figyelt kérdés
7 hónapos lesz 20-án de még nem igazán ül magától, eldől ha elengedjük:D De még nem is ül fel
2011. ápr. 15. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
gyógytornászunk mondta hogy olyan 8 hónaposan szoktak.a lányom két hónappal hamarabb született, így várhatóan ő 10 hónap körül jut el oda.
2011. ápr. 15. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Az enyém egy hete, 8,5 hósan kezdett el mászni és szinte egy időben ülésbe tolni magát. Mi nagyon ritkán ültettük előtte, anyukám és a férjem is néha az ölébe ültette, de mindig megtámasztotta. Most már néha én is leültetem a földre, nagyon szépen stabilan ül, támaszkodás nélkül is, nem dől el, és ha megunta, átmegy négykézlábra.

A te babád hol tart a mászással?

2011. ápr. 15. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Enyém 8,5 hónapos volt, mikor magától ült fel, féltérdelő fekvő helyzetből. Ülni stabilan már 6 hónapos korától tudott, de felülni csak jóval később.
2011. ápr. 15. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 9.5 hónaposan ült fel, időre született egyébként. Minden mást időben, vagy hamarabb csinált (pl. 8hónaposan már egy kézzel kapaszkodva járkált a lakásban), de az üldögélés nem érdekelte. Másfél éves, de szinte csak evéskor ül, ha lehetne, azt is állva tenné (vagy menet közben, mert sok a dolga :D)
2011. ápr. 15. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én picurim meg 21-én lesz 7 hónapos. Ő is eldől, mint egy liszteszsák.A férjem próbálkozott az ültetéssel egyszer, én meg jól leszúrtam, hogy nem szabad, mert nem áll rá készen szegénykém.Védőnőnk azt mondta, hogy az önálló, stabil ülés 8-9 hónapos korra tehető, úgyhogy én nem is számítok rá előbb.Eddig mindent időben csinált a lányom, a nagy mutatványokat soha nem kapkodta el.
2011. ápr. 16. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
nálunk 9 hósan húzta fel magát ülésbe, és tudott ülni.
2011. ápr. 16. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hónaposan ült fel magától és 9 hónaposan körbeszaladta a lakást.Viszont 3 éves koráig nem akart beszélni.
2011. ápr. 16. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
8 hós körül volt fiam mikor elkezdett ülni. előtte már másfél hónappal mászott. most 10 hós, lassan megy.
2011. ápr. 16. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!