Milyen rendszert alakítsak ki 3 hónapos kisfiam estéiben?
Eddig így nézett ki nálunk egy este: 8-kor fürdés, aztán evés, amibe általában bealudt, aztán böfi félálomban, majd ágyba tettük. Fél óra múlva keservesen felsír, ezért is gondolom, hogy nem jó ez a sorrend. Néhol mintha olvastam is volna, hogy nem szabad egyből evés után ágyba tenni, mert 20-30 perc után kezdenek el emészteni.
Pár hónapos babák szüleitől kérdezem: Nálatok hogyan néz ki egy este?
jobban elfáradna, és akkor mélyebben elaludna...
bocs elgépeltem magam
Azt gondolom, azért ébred fel fél óra múlva, mert még éhes, hiszen belealszik a kajcsiba.
Tehát én úgy csinálnám (csinálom), hogy fél 8-kor fürdés, utána kaja, büfi és már alszik is.
Ritkán előfordul, hogy a babám nagyon fáradt estére, mert napközben nem alszik jól, olyankor ő is belealszik a vacsiba, de fél- egy órán belül felébred és bepótolja.
Az esti alvás előtti játékot azért nem tartom jó ötletnek, mert ha esetleg túlpörög, akkor viszont sokkal nehezebb lesz elaltatni. A játékot tegyétek inkább a fürdés elé, pici pucérkodás, hancur elég ilyenkor már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!