Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós babánál nem múló...

10 hós babánál nem múló orrdugulás? SOS!

Figyelt kérdés

Valószínűleg fogzás miatt van ennyire bedugulva 10 hós kislányom orra. Orr(por)szívózás, orrcsepp, semmit sem ér, állandóan felébred, mert vízszintes helyzetben rögtön újra bedugul az orra.

Mit tehetnék érte? Hason alszik csak - esetleg ez is rosszabbíthat a helyzeten?

Eukaliptuszt párologtatni lehetne?

Vagy...?

Köszönöm!

2011. ápr. 15. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
én a helyedben megkérdezném a gyerekdokit, Ő biztos megmondja a választ rá. Vagy neten az orvos válaszol, ott is van gyerekgyógyász, és általában hamar válaszolnak
2011. ápr. 15. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
szia! picit emeld meg a fejét, párnázd ki neki, az segíthet esetleg. baby luuf balzsamotok nincs otthon? ha azt szagoltatnád vele, vagy valami mentolosat?orrcsepped hogy használod? tengerisosat fujsz neki porszi előtt?én ugy csináltam és utánna orrcsepp és viszonylag jobb lett a helyzet.
2011. ápr. 15. 22:08
 3/3 anonim válasza:
Nekünk a védőnő orrsprayt javasolt. Állítólag ezek hatékonyabbak, mint az orrcseppek. Fellazítják a váladékot és könnyebb 'megszabadulni' tőle akár orrszívó porszívóval, akár simán orrfújással. A méregdrága tengervizes spray egyik legjobb és legolcsóbb alternatívája az Orrszi Spray vagyis mi esküszünk rá.:)))
2011. okt. 21. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!